Kobo Aura ile Babanıza Binlerce e-Kitap Hediye Edin!

Babanıza binlerce e-kitap hediye edin! Özel fiyatıyla Kobo Aura sizi bekliyor!

Babanıza binlerce e-kitap alın!

Kobo Aura ile basit ve doğal bir okuma deneyimi yaşayın. Hikayenizde, okumak için saatlerce tutabileceğiniz hafif ve rahat 6 "Carta E Ink dokunmatik ekranında kaybolun. Kağıda basılmış bir görünüm ile, parlamadan doğrudan güneş ışığı altında okuyabilirsiniz; Ve dahili, ayarlanabilir ComfortLight ile gecikmeden az göz yorgunluğuyla geç saatlere kadar okuyabilirsiniz. Kobo eBookstore size 5 milyondan fazla eBook'a erişmenizi sağlar ve Kobo Aura, 3.000'e kadar eBooks depolamanızı sağlar, böylece asla harika bir okuma yapamazsınız. Keşif, okuma alışkanlıklarına dayalı kişiselleştirilmiş önerilerle kolay, ayrıca sizin gibi Booklovers'tan derecelendirmeleri ve yorumları okuyabilir.

Kobo Aura'yı Şimdi Satın Alın!

Gece veya gündüz, karanlık veya ışıklı okuyun

Tıpkı basılı bir sayfa gibi, parlamadan doğrudan güneş ışığında rahatça okuyabilirsiniz. Ya da, okuma deneyiminizi aydınlatın ve dahili, tamamen ayarlanabilir ComfortLight ile karanlık ortamda okuyun. Yatakta veya kumsalda olursanız olun, okumak Kobo Aura ile rahattır.

Kobo Aura ile basit ve doğal bir eOkuma deneyimini keşfedin. Okuma keyfinizin bölünmemesi için hafif olacak ve rahatça tutulabilecek şekilde tasarlanan 6" Carta E Ink dokunmatik ekranda kendinizi okuduğunuz hikayeye kaptırın. Sanki basılı bir kâğıtmış gibi göründüğü için doğrudan güneş ışığında bile hiçbir yansıma olmadan okuma keyfini çıkarabilir; yerleşik, ayarlanabilir ComfortLight sayesinde en az göz yorgunluğuyla gece geç saatlere kadar bir şeyler okuyabilirsiniz. Kobo eKitabevi 5 milyondan fazla eKitaba erişim verirken, Kobo Aura'nız 3.000 taneye kadar eKitap depolamanıza olanak sağlar. Yani her zaman okuyacak bir şeyler bulabilirsiniz. Okuma alışkanlıklarınızın yanı sıra sizin gibi Kitapseverlerin puanlarına ve incelemelerine göre hazırlanan size özel tavsiyelerle yeni eserleri kolayca keşfedebilirsiniz.

Kobo Aura'yı Şimdi Satın Alın!

Kobo Aura ile Babanıza Binlerce e-Kitap Hediye Edin!

Mükemmel yol arkadaşı

Kobo Aura kompakt ve portatiftir, bu sayede her yere kolayca ulaşabilirsiniz. 3.000'e kadar e-kitap depolayarak hiçbir zaman okumayı bırakmayacaksınız. 2 aya kadar pil ömrüyle tek bir şarjla tüm bir eKitap okunur ve şarj cihazınızı geride bırakma özgürlüğünün keyfini çıkarın. *
* Kişisel kullanıma bağlı olarak

Kobo Aura ile Babanıza Binlerce e-Kitap Hediye Edin!

Hiçbir iki okuyucu birbirine benzemez

40'dan fazla font boyutu ve 11 font türü arasından seçim yaparak sizin için mükemmel bir okuma deneyimi oluşturun. Ayarlanabilir kenar boşlukları, pasajları vurgulama, not yazma ve bir parmağın ucundaki dahili sözlüğe sahip olma özelliği sayesinde, olasılıklar Kobo Aura ile sonsuzdur.

Ürün özellikleri

· Güneş ışığında veya karanlık ortamda rahat okuma

· Dokunmatik ekran

· 2 aya kadar pil ömrü

· 3.000 e-kitap kapasiteli dahili bellek

Kobo Aura'yı Şimdi Satın Alın!

Okuyucu Yorumları