Kredi Kartı Boyutlarında Dijital Fotoğraf Albümü

Kredi kartı boyutlarındaki yeni Kodak EasyShare Picture Viewer (fotoğraf görüntüleyici), en sevilen dijital fotoğrafları hareket halindeyken gösterme ve paylaşma imkanı veriyor.

Kredi Kartı Boyutlarında Dijital Fotoğraf Albümü

Kodak, yeni ürünü EasyShare Picture Viewer (fotoğraf görüntüleyici) ile, dijital fotoğraf paylaşımını daha pratik, kişisel ve mobil hale getiriyor. Bu yeni “dijital fotoğraf albümü”, cebe ve avuç içine sığacak ölçülerde tasarlandı. Temmuz ayında piyasaya sürülecek Picture Viewer, tatil fotoğrafları ya da günlük yaşamdan kesitleri gösteren fotoğraflar gibi, en değerli anılarını hareket halindeyken bile paylaşmaktan hoşlananlar için geliştirildi.

Yaklaşık olarak bir kredi kartı boyutlarında tasarlanan Picture Viewer, kullanıcılara, sevdikleri fotoğrafları her zaman yanlarında taşıma ve arkadaşlarına ya da ailelerine gösterme imkanı veriyor. 2,5 inçlik yüksek çözünürlüklü ekranıyla, en fazla 150 fotoğrafı saklıyor. Kodak EasyShare yazılımı kullanılarak bilgisayardaki fotoğraf koleksiyonuyla senkronize edilebiliyor. Kullanıcılar, SD/MMC bellek kartı yuvasının yardımıyla, yüzlerce fotoğrafı daha görüntüleyebiliyorlar. Cihazın kolay kullanımlı mönüsü ve dört yollu yönlendime tuşları ile, tekli görüntüleme ve slayt gösterimi özelliklerinden yararlanmak mümkün.

Fotoğraf paylaşımıyla insanları birbirine daha çok bağlamayı hedefleyen Picture Viewer, kırmızı Paylaş (Share) tuşuyla, fotoğrafları basılmak ya da e-postayla gönderilmek üzere işaretleme imkanı veriyor. Imagelink baskı sistemiyle uyumlu olan Viewer, daha sonra Kodak EasyShare Printer Dock Seri 3 üzerine yerleştiriliyor ve seçilen fotoğraflar 90 saniyede basılıyor. Cihaz, fotoğraf baskısı almak üzere, PictBridge uyumlu yazıcılara da doğrudan bağlanabiliyor.

Picture Viewer’ın içinde, şarj edilebilir lityum-iyon pil bulunuyor. Bu pil, tam şarjlı olduğunda, en fazla 3 saat boyunca fotoğraf görüntülemeyi olanaklı kılıyor.

Okuyucu Yorumları