Lenovo, en yeni notebook'larıyla CeBIT'te

Lenovo, CEBIT'e bu yıl Thinkpad'in en yeni dizüstü bilgisayar modelleriyle katılıyor.

Yeni Thinkpad'ler CeBIT'te

Dünya'nın en büyük bilgisayar üreticilerinden Lenovo, ince bir zarfın içine rahatlıkla girebilecek kadar küçük bir boyuta sahip Lenovo Thinkpad X300'ü ve Thinkpad serisinde yer alan 5 yeni dizüstü bilgisayar modelini CEBIT'te teknoloji tutkunlarıyla buluşturacak.

Dünya'nın en büyük bilgisayar üreticilerinden Lenovo, bu yıl, CEBIT'e bayisi ORBIM Bilgi İşlem'in standının içinde sergileyeceği ürünlerle birlikte ilk defa katılıyor. Lenovo, kurumsal alanda öne çıkan ThinkPad serisindeki 5 yeni diz üstü bilgisayar modelini teknoloji tutkunlarıyla buluşturacak.

İnce bir zarfın içine rahatlıkla girebilecek kadar küçük bir boyuta sahip olan Lenovo X300, muhteşem bir tasarıma sahip ve ergonomik olmasının yanı sıra yüksek sistem özellikleriyle de CEBIT'te en çok öne çıkan ürünlerden biri olacak.

Siyah rengi ve kare şeklinde kesilmiş köşeleri ile herkesi kendine hayran bırakan X300, 2 GB RAM kapasitesi, ince yapısına karşılık rakiplerinde bulunmayan tümleşik DVD sürücüsü (opsiyonel), pil hücresine göre 1.3 ile 1.4 kg arasında değişen hafifliği ile kendi sınıfının ve rakiplerinin bir adım önünde yer alıyor.

Çevreye duyarlı notebook'lar

Çevreye duyarlı notebook'lar

Lenovo X300'e ek olarak Lenovo ThinkPad SL500, Lenovo ThinkPad R500, Lenovo ThinkPad T61 ve Lenovo ThinkPad X61s modellerinin de tanıtılacağı fuarda, çevreye duyarlı özellikleriyle öne çıkan masaüstü bilgisayar modeli Lenovo Centre A61e de tüketicilerle buluşacak. A61e hem Energy Star 4.0 uyumlu olan hem de EPEAT'ten Gold statüsü alan ilk Lenovo ürünü olmasıyla öne çıkıyor.

Advanced Energy Group2 tarafından sağlanan küçük güneş enerjisi paneliyle çalışabilen A61e yüzde 90 oranında yeniden kullanılabilir ve geri dönüştürülebilir malzemelerden oluşmasının yanı sıra ürün paketinin geri dönüşümüyle yüzde 90 oranında yeniden değerlendirilebiliyor.

Ayrıca, kullanıcılara sağladığı avantajlarıyla öne çıkan orijinal Lenovo aksesuarları da, CEBIT Fuarının 2 nolu salonunda ve 111 numaralı standında yer alan Orbim Bilgi İşlem'in standı içinde yer alacaktır.

Okuyucu Yorumları