Squid Game'in gelecek sezonlarının kadrosunda Leonardo DiCaprio da mı olacak?

Dizinin yönetmeni açıkladı: Squid Game’in gelecek sezonlarında ünlü aktör Leonardo DiCaprio’yu görebiliriz!

Squid Game için Leonardo DiCaprio sürprizi

Squid Game, 2021'de ilk kez yayınlandığında büyük bir hit oldu ve içinde bulunduğumuz ödül sezonu boyunca çeşitli ödüller almaya ve beğeniler kazanmaya devam etti. 2. sezona daha çok olsa da, dizinin ne kadar süreceği ve gelecek sezonlarda neler sunacağı gibi pek çok soru var. Şimdi bunlar arasına yeni biri daha eklendi: Squid Game’de Leonardo DiCaprio da mı rol alacak?

Yakın zamanda Seul'de düzenlenen bir Netflix basın etkinliğinde, dizinin mimarı Hwang Dong-hyuk dizide Hollywood oyuncularının yer alıp almayacağına ilişkin bir soruya şu yanıtı verdi: "2. sezonda bilinen bir Hollywood oyuncusu olmayacak. Dizi hala Kore'de geçiyor."

Bununla birlikte Dong-hyuk, Leonardo DiCaprio'nun dizinin hayranı olduğunu bildiğini ve varsayımsal bir 3’üncü sezon için de ipucu verdi: "Belki zaman ya da şans elverirse, Leo'dan oyunlara katılmasını isteyebiliriz."

Orijinal Squid Game'i başarılı kılan şeylerden biri, batının daha önce adlarını bile duymadığı oyunculardan oluşan kadrosuydu. Hollywood oyuncularını diziye getirmek, dizinin bu konseptine ters gelebilir. Ancak işe de yarayabilir. Peki, sizin bu konudaki düşünceleriniz neler? Sizce de Leonardo DiCaprio Squid Game’de yer almalı mı?

Squid Game 2’inci Sezon Ne Zaman?

Squid Game, 2’inci sezonuyla 2024 yılında geri dönecek.