LG, G Flex defterini kapıyor mu?

LG'nin 2016 yılına dair akıllı telefon planları netleşiyor... İşte şu ana kadar gelen söylentiler!

LG G5, G Flex 3 ve fazlası...

LG cephesinden gelen yeni bilgiler bazı kullanıcıları üzebilir. Zira Güney Kore'de günlük bir gazete olan Munhwa Ilbo'nun haberine göre, G Flex 3 şu an için LG'nin planları dahilinde değil. Bu haberi güvenilir kılan en önemli unsur, haberin geldiği yerin LG'nin "iç kaynakları" olduğunun söylenmesi.

LG'nin 2016 yılında G Flex 3'ü düşünmemesinin başlıca sebebi, şirketin G Flex 2'nin satışlarından memnun olmaması. Orijinal G Flex'e kıyasla pek başarılı bulunmayan G Flex 2, bu nedenle yerini "şimdilik" yerini halefine devretmeyecek. Ancak elbette gazete G Flex serisinin tamamen unutulacağını da söylemiyor; bu da umutları yeşertmek için yeterli.

LG'nin gelecek seneye ilişkin önemli planları arasında yer alan iki ana cep telefonu, kuşkusuz G4 ve V10'un halefleri olacak. Her ne kadar çift ekranlı LG V10'un yeni modeliyle ilgili şu an için çok fazla bilgi olmasa da, özellikle LG G5 hakkında söylentiler etrafta dolaşıyor. 5.6 inç büyüklüğünde 2K bir ekranın sahibi olacağı konuşulan LG G5, Qualcomm Snapdragon 820 işlemciyle gelecek. Bunun haricinde metal bir kasayla gelmesi beklenen LG G5'in 2016'nın nisan ayında piyasaya çıkacağı düşünülürken, LG V10'un halefi ise 2016'nın ikinci yarısında bekleniyor.

Okuyucu Yorumları