LG G4 bomba gibi gelecek!

LG G4 hakkındaki iddialar hız kazandı. Yeni iddiaya göre, LG'nin amiral gemisinde bu da olacak!

LG G4'te bu da olacak!

Mobil Dünya Kongresi gelip geçti ve söylendiği gibi LG'nin yeni amirali G4'ü bu kongrede göremedik. Samsung Galaxy S6, S6 Edge ve HTC One M9, MWC 2015'te en çok konuşulan telefonlar olurken, LG G4'ün yanı sıra yine Sony Xperia Z4 de bir başka bahara kaldı. Ancak aldığımız duyumlara göre LG G4 bomba gibi geliyor.

LG G4'ün tanıtılmasına çok az bir süre kala, gelen raporlara göre telefona yeni eklemeler yapılıyor. Bunlardan biri parmak izi sensörü. Galaxy S6 ve S6 Edge'de yer alan parmak izi sensörü, One M9'da ise yok. Bu nedenle HTC, bu anlamda kullanıcılarını üzerken LG de aynı duruma düşmemek için son anda telefonuna parmak izi sensörü eklemek istemiş olabilir. Böylece Samsung'la rekabeti bırakmayacak olan LG, öte yandan mobil ödeme sistemlerine destek çıkacak. Parmak izi sensörünün telefonun arka yüzeyinde yer alacağı bilgisini de verelim.

MWC 2015'te LG yöneticileri ile yaptığımız görüşmelere göre LG G4, geçtiğimiz yıl 28 Mayıs'ta tanıtılan G3'le aynı zamanlarda tanıtılacak. Yaptığımız bu röportajı buradan izleyebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları