LG G7 ThinQ'nun Benchmark Sonuçları Sızdı

LG'nin yeni amirali G7 ThinQ'nun benchmark sonuçları ortaya çıktı. İşte yeni amiral ve aldığı skorlar!

İşte LG G7 ThinQ performansı!

LG'nin çok yakında tanıtacağı yeni amirali G7 ThinQ, yüksek performans beklentilerine cevap verecek. 2 Mayıs tarihinde tanıtılacağını düşündüğümüz G7 ThinQ, benchmark sonuçlarıyla bir kez daha sızarken, aldığı skorlarla Samsung Galaxy S9'a kafa tutuyor.

Qualcomm Snapdragon 845 işlemci, minimum 4 GB RAM ve Android 8 Oreo işletim sistemiyle gelmesi beklenen LG G7 ThinQ, ortaya çıkan bu raporda, LGE LM-G710 kod adıyla görünüyor. Elbette bu telefonun yine de G7 ThinQ olduğunu söylemek pek mümkün değil, fakat iddialar o yönde.

LG G7 ThinQ'nun Benchmark Sonuçları Sızdı

GeekBench 4 sentetik test sonuçları ortaya çıkan G7 ThinQ, tek çekirdek skoruyla 2312, çoklu çekirdek skoruyla ise 8979 puan toplamış. Bu değerlerle amiral gemisi segmentine yakışır nitelikte performans sağlayacak gibi görünen G7 ThinQ, gerçekten de bu sonuçları yansıtacak mı, bunu telefonu test merkezimizde ağırladığımız zaman göreceğiz.

Ortaya çıkan bu test sonuçlarıyla ilgili bir başka söylenti ise, bu sonuçların G7 ThinQ'ya ait değilse, LG V35 ThinQ akıllı telefona ait olabileceği. Elbette bunun cevabını da 2 Mayıs'tan önce alamayacağız.

Okuyucu Yorumları