LG'den çılgın kişilikli, pahalı "AKA" cepler!

LG, amiral gemisi aramayan, hayal gücü geniş kullanıcılara özel 4 ilginç telefonunu tanıttı!

LG'den 4 "çılgın" telefon!

LG, sadece hayal gücü zengin kullanıcılara özel "AKA" telefonlarını tanıttı. Farklı renkteki cihazların her biri, bir isme sahip. Örneğin rengi sarı olan telefon, yani Eggy, kolayca aşık olan bir karaktere sahip. Şaka yaptığımızı düşünüyor olabilirsiniz, ancak bu fikir gerçekten LG'ye ait ve her nesneye kişilik kazandırıp, onlarla konuşan kullanıcılara yönelik.

Wooky, yani beyaz telefon ise sıkça argo konuşan, sevimli bir gangster özentisi. Mavi telefon Soul, müzik ve biradan çok hoşlanıyor. Son olarak YoYo, görünüşünden de fark edeceğiniz üzere kola ve hamburgeri çok seviyor. Telefonlarının kişilik bozukluğuna sahip olduğunu düşünen kullanıcılar, onların gözlerini ve kişiliğini değiştirebiliyorlar.

Cihazların içindekiler ise görünüşleri kadar renkli değil. Android KitKat'la çalışan cihazlar, 1.2GHz dört çekirdekli işlemciye, 5 inç HD ekrana, 8MP arka ve 2.1 ön kameraya, 1.5GB RAM'e, 16GB dahili depolamaya ve 128GB'lık microSD kart desteğine sahip.

Üzücü olan, bu cihazların şu an sadece LG'nin merkezinin bulunduğu Kore'de satışa sunulacak olmaları. Fiyatları yaklaşık 460 dolara denk gelen, yani pek de ucuz olmayan telefonların Kore dışına çıkıp çıkmayacağı, henüz bilinmiyor.

Okuyucu Yorumları