LG Styler'la deterjan kullanmadan temizlik

LG Electronics kıyafet temizliğinde yeni nesil LG Styler'la çığır açtı.

Deterjan kullanmadan temizlik

LG Electronics, LG Styler'ın gelişmiş sürümünü tanıttı. Yeni kompakt ve kolay erişilebilir LG Styler, herhangi bir deterjan kullanmadan kıyafetleri temizliyor. Bu sayede takım elbise, mont gibi bakımı zor olan kıyafetler için en ideal çözümü sunuyor.

Herhangi bir çamaşır makinesine göre çok daha farklı özellikleri olan LG'nin yeni Styler ürünü, hızlı olduğu kadar kolay şekilde giysileri yeniliyor. Styler'ın Koku Giderme özelliği, sigara dumanı, yemek ve ter gibi istenmeyen kokuların kısa sürede giderilmesine yardımcı oluyor. Kullanıcılar istedikleri iki aromadan birini tercih ederek giysilerinin eşsiz bir tazelik kazanmasını sağlıyorlar.

LG'nin popüler yıkama makinelerinde yer alan sıcak akım "Jet Sprey" teknolojisi TrueSteamTM ile LG Styler etkili bir temizlenme sağlıyor. Basit bir dokunmatik butonla sıcak akım, bakteri ve mikroplara savaş açarak kıyafetler ve yumuşak oyuncaklarda derin temizlik sunuyor.

Smart Diagnosis™ (Akıllı Teşhis) ve NFC Etkileşim'deki kolaylıklar da LG Styler'ın son modelinde öne çıkan özellikler arasında. Smart Diagnosis™ cihazın bakıma ya da tamire ihtiyacı olduğunda kullanıcıyı akıllı telefon aracılığıyla uyarıyor. Kullanıcılar ürünlerinde bulunmayan programları akıllı telefonlarına yükledikten sonra NFC ile sadece bir dokunuşla Styler'a gönderebiliyorlar.

"Yaşamlarımız yoğunlaştıkça gardıroplarımıza gerekli özeni göstermek daha da zorlaşıyor" diyen LG Beyaz Eşya ve Havalandırma Çözümleri Bölümü CEO'su ve Başkanı Seong-jin Jo şunları söyledi: "Profesyonel temizleme hizmetleri maliyetli olmasının yanı sıra uzun vadede kıyafetlerinize zarar verebiliyor. LG Styler tüketicilerin gardıropları üzerindeki kontrolünü artırmasına yardımcı oluyor. Ayrıca bahsettiğim hizmetlere iyi bir alternatif oluşturarak montlar, süveterler, bluzlar ve diğer hassas kıyafetlerin hem görünüşünü hem de kişi üzerindeki hissiyatını en iyi seviyeye getiriyor."

Okuyucu Yorumları