Lumia 925'in özel bir sürümü mü geliyor?

Nokia, herkesin elini süremeyeceği farklı, özel bir Lumia 925 üretmeyi mi planıyor?

Çok özel bir Lumia yolda!

Nokia Lumia akıllı telefon sahipleri, Windows Phone 8 için özel olarak üretilmiş, yakın zamanda beyaz ekranlarda yerini alacak olan "Man of Steel" adlı filmin tanıtımı için tasarlanmış bir uygulama indirebiliyorlar. Konu hakkında son söylenti ise, Nokia'nın bu uygulama ile durmayıp, Superman film ürünlerini canlandırmak için daha fazla yardım edeceği.

"WPDang.com"un ismi verilmeyen kaynaklardan yayınladığı rapora göre, Nokia, piyasaya yeni çıkacak olan "Lumia 925" modeli için özel ve limitli bir "Man of Steel" versiyonu üretecek. Nokia, Lumia 925'in piyasaya çıkacağını bu ayın başında bildirmişti. Lumia 925 ise temelde, bir Lumia 920 versiyonu ancak alüminyum çerçevesi onu çok daha hafif yapıyor.

Lumia 925'in, bu haziran ayında Avrupa ve Birleşik Devletler'de piyasaya sürülmesi bekleniyor ve bu tarih "Man of Steel" filminin yayına gireceği tarih ile örtüşüyor. Rapor, Nokia'nın, Lumia 925'in Man of Steel versiyonuna ne gibi değişiklikler yapmayı planladığı hakkında bir bilgi vermiyor.

Eğer bu söylenti doğru ise, bu olay Nokia'nın ilk defa bir DC süper kahramanını destekleyişi olmayacak. Firma daha önce "The Dark Knight Rises" adlı Batman filmi için de, limitli bir Lumia 900 versiyonu üretmişti.

Okuyucu Yorumları