Mobil platformlar için tasarlandığı bilinen Diablo Immortal için hem çıkış tarihi açıklandı, hem de büyük bir PC sürprizi geldi

Merakla beklenen Diablo Immortal için uzun zamandır beklenen çıkış tarihi nihayet açıklandı. Ama daha da önemlisi, Blizzard'ın Diablo Immortal'ı büyük bir PC sürprizi ile birlikte sunacak olması oldu.

Diablo Immortal için hem tarih açıklandı, hem de büyük bir PC sürprizi geldi

Blizzard'ın, mobil cihazlar için tasarlanan ve uzun süredir beklenen bir Diablo oyunu üzerinde çalıştığı zaten artık herkes tarafından biliniyor. Bugünse, Activision Blizzard'ın 2022 birinci çeyrek kazanç raporuyla eş zamanlı olarak, Diablo Immortal'ın 2 Haziran'da Android ve iOSun yanı sıra sürpriz bir şekilde PC'de de açık beta olarak yayınlanacağı duyuruldu.

Geliştiricilerin söylediğine göre Diablo Immortal, PC'de kontrol kolu ve klavye desteğinin yanı sıra platformlar arası oynama ve platformlar arası ilerleme özelliklerine sahip olacak.

Diablo II: Lord of Destruction'dan sonra geçen Diablo Immortal, oynaması ücretsiz bir MMORPG olacak. Oyun yalnızca çevrimiçi olacak ve geliştirme ekibinin söylediğine göre "yaşayan, nefes alan ve sürekli gelişen bir deneyim" içerisinde yeni karakterler, hikayeler ve ek içerik sunacak.

Oyuncular, 2 Haziran çıkış tarihinden önce ön kayıt yapmak için bu bağlantıyı kullanabilir.

Blizzard’ın yeni oyunları ve uzun zamandır merakla beklenen ancak sürekli ertelenen oyunları hakkında son zamanlarda çok fazla haber ortaya çıktı. Şirket, mobil bir World of Warcraft deneyimi ve tamamen yeni bir hayatta kalma oyunu üzerinde de çalışıyor. Blizzard ekosisteminin diğer kısımlarında ise Diablo IV üzerinde dahili testler devam ederken, Overwatch 2 26 Nisan'dan itibaren kapalı betaya girecek.