Microsoft: Bing video platformu büyüyor

Microsoft, Bing'i güçlendirmek için büyük bir adım atıyor: Değişim bakın neleri nasıl etkileyecek?

Bing'e büyük video dopingi!

Microsoft resmi Bing web günlüğünde MSN Video ile Bing Video arama platformunu birleştirdiğini duyurdu. Firma daha önceleri farklı video sunucuların videolarını bir araya getiren MSN Video platformunu harici olarak çalıştırıyordu. Bu hamle ile Bing Video arşivi muazzam oranda genişlemiş olacak.

Bing Video MSN Video serisinin aynında Hulu, ABC, YouTube gibi 300'den fazla içerik sağlayıcısının videolarını tek bir çatı altında birleştirecek. Eski "video.msn.com" portalı artık direkt Bing Video'ya yönlendirilecek.

Microsoft, Bing Video oynatıcısına "ışıkları söndürme" özelliği de ekledi. Bu basit özellik sayesinde videonun dışarısında kalan sayfa öğeleri karartılıyor ve videonun kendisi ön plana çıkarılıyor.

Haberimizin ikinci sayfasında MSN network programlama yöneticisi Rob Bennett'in Bing Video hakkındaki açıklamasını izleyebilirsiniz.

Video: Rob Bennett, Bing Video'yu tanıtıyor

Video: Rob Bennett, Bing Video'yu tanıtıyor

<a href="http://video.msn.com/?mkt=en-US&amp;from=sp&amp;vid=5a74d649-3cdd-4ffa-bdb6-d13504cd5767" target="_blank" title="New Bing Video on MSN" rel="nofollow noopener">Video: New Bing Video on MSN</a>

Okuyucu Yorumları