Microsoft'tan Windows 7 için dev reklam atağı

Microsoft, Windows 7'yi tanıtmak için hangi ünlü çizgi kahramana güveniyor? İşte ilginç bir video...

Windows 7'yi o tanıtacak!

Dünyanın en büyük bilişim firmalarından biri olan Microsoft'un tanıtım için büyük rakamları gözden çıkarttığını biliyoruz. Firmanın adeta üzerine titrediği Windows 7 konusunda da tutumu farklı değil. Yeni işletim sisteminin tanıtımına şu ana kadar milyonlarca dolar harcayan Microsoft, yeni bir sponsorluk anlaşmasıyla bu kez televizyonda kendisine adeta özel bir yer satın aldı.

Sevilen çizgi dizi Family Guy'un yaratıcısı Seth MacFarlane'in sunduğu ve ABD'de Fox TV'de yayınlanacak olan bir komedi programına sponsor olan Microsoft, program içerisinde Windows 7'nin sık sık gündeme geleceğini ve kullanıcıların hayatlarını nasıl kolaylaştıracağının detaylı bir şekilde anlatılacağını söylüyor.

Microsoft'un bu özel sponsorluk anlaşması için ne kadar ödediği bilinmiyor fakat ABD'de yayınlanacak olan yeni programda reklam arası verilmeyecek olması ve programın tüm gelirinin Microsoft'un sponsorluğundan karşılanacak olması, bilişim devinin dev bir rakam ödediğini ortaya koyuyor.

ABD'de 8 Kasım'da yayına başlayacak olan "Family Guy Presents: Seth & Alex's Almost Live Comedy Show" adlı televizyon programının diğer ülkelerde yayınlanıp yayınlanmayacağı ise şu an için bilinmiyor. Yayınlanan kısa tanıtım filmini video bağlantımıza tıklayarak izleyebilirsiniz...

Okuyucu Yorumları