Microsoft'un beklenen Natal'ı tanıtıldı!

Microsoft, merakla beklenen Natal'ı tanıttı. Hem de adını da değiştirerek...

Natal; oyunları ve fiyatı!

Microsoft'un dün tanıttığı önceden Natal olarak bildiğimiz Kinect, Amerika'da 4 Kasım'da satışa sunulacak. Kinect'in arkasındaki teknoloji oldukça basit görünüyor; bir televizyonun üstüne yerleştirilecek kamera, sesi ve hareketi algılıyor. Asıl yenilikçi olan ise iki boyutlu hareketlerin yanında üç boyutlu hareketleri de algılayabilmesi.

Kinect'i tanıtırken Microsoft birçok gösterimde bulundu. Kinect, yüzünüzü tanıyor ve ona göre sizi Xbox Live'a bağlayabiliyor. Ayrıca bir film seyrederken kumanda aramak yerine "dur, dondur, başlat" gibi komutlarla, seyir keyfinizi arttırabiliyorsunuz.

Geçen yıl Stephen Spielberg ve Peter Molyneyx tarafından tanıtılan teknoloji adından oldukça bahsettirmişti. Kinect bugünden itibaren ön- siparişte ve Gamestop, Kinect'i 149.99 dolardan ön siparişe sunmuş durumda.

İşte Kinect oyunları!

İşte Kinect oyunları!
Kalorilere elveda diyin.

İşte Kinect için gösterilen oyunlar ise şunlardı; Kinectimals, ile daha küçük yaştaki çocuklar hedefleyen Microsoft. Oyuncular, sanal bir hayvanla oyun oynayabiliyor, ip atlayabiliyor, kısacası onu besleyebiliyor.

Kinect Sports; adın da anlaşıldığı üzere spor üstüne bir oyun. Arkadaşlarınızla yarışabilir, futbol, bowling, voleybol ya da masa tenisi oynayabilirsiniz. Kinect Joy Ride ise bir araba yarış oyunu.

Kinect Adventures; biraz Hugo'yu hatırlatan bir macera oyunu. Your shape fitness evolved ise artık evinizdeki aerobik hocanız olmak isteyen ve size kalorilerinizi yaktıracak bir oyun. Dance Centreal'la pop, R&B ve rap müzik ile tüm vücudunuzu kullanarak dans edeceksiniz.

Okuyucu Yorumları