Microsoft, Xbox Series S'i Doğruladı. Peki Xbox Series S Fiyatı Ne Kadar?

Xbox Series S fiyatı ve tasarımı ilk kez ortaya çıktı. Microsoft'un yeni oyun konsolunun uygun fiyatlı olması bekleniyordu. Peki Xbox Series S fiyatı ne kadar? İşte özellikleri ve detaylar...

Xbox Series S duyuruldu

Microsoft'un yeni oyun konsolu Xbox Series S hakkında pek çok söylenti duyduk. Özellikle fiyatı ve tasarımı merak edilen konuların başında geliyordu. Ve sonunda Microsoft, Xbox Series X'in "kardeşi1 olarak tanımlanan Xbox Series S'i resmi olarak duyurdu ve merak edilen pek çok şey de ortaya çıkmış oldu.

Xbox Series S Fiyatı Ne Kadar?

Xbox Series S modelinin resmi fiyatı, 299 dolar olarak açıklandı. Konsol 4 teraflops GPU performansı sunuyor.

Xbox Series S Tasarımı Nasıl?

"Lockhart" kod adı ile gündemde olan yeni konsol Xbox Series S'in tasarımı oldukça ilginç görünüyor. Boyutları ile ilgili henüz net bir bilgi yok ancak Xbox Series X modelinden daha küçük olacağı kesin. Cihaz muhtemelen 1440p çözünürlüğünü ve 60fps'yi hedefleyecek ve Xbox One S'e benzer şekilde beyaz tasarımla gelecek.

Xbox Series S'in Oyun Kolu Sızdırılmıştı

Geçtiğimiz günlerde Xbox Series S'in oyun kolu da sızdırılmıştı. Kutunun yanında yazanlara göre oyun denetimi, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Windows 10'lu PC'ler, Android ve iOS için destek sunuyor.

xbox

Disk Girişi

Yıllardır duyulan söylentilerde, sıradaki konsol neslinin bir disk girişine sahip olmayacağı söyleniyordu. Bu söylenti ilk olarak, Microsoft'un Xbox One S All-Digital Edition ile gerçek oldu. Ardından da, tüm gözler Xbox Series X'in üzerinde olsa da, Lockhart kod adlı Xbox Series S hakkında fikirler ve söylentiler ortaya çıktı. Tasarım görüntülerinden de anlaşılacağı gibi, konsolda bir disk girişi bulunmuyor.

xbox

Okuyucu Yorumları