Microsoft'tan Yapay Zekalı Kamera Uygulaması Sprinkles!

Microsoft, fotoğraflarınızı yapay zeka ile süsleyen, Snapchat stili yeni uygulamasını ortaya çıkardı! İşte Sprinkles...

Microsoft'tan yeni kamera uygulaması!

Snapchat ve onu yakından takip eden Facebook, şu sıralar fotoğraflarınızı süslemeye yönelik birçok yol sunuyorlar. Peki ya etiketler ve emoji'ler arasında dolaşacak zamanınız yoksa?

Microsoft'un yeni uygulaması Sprinkles, makine öğreniminden faydalanarak resimlerinizin üzerine otomatik olarak yazılar, etiketler ve fazlasını ekleyebiliyor. Uygulamanın önerileri arasında haftanın günleri hakkında sıkça kullanılan cümleler, yüz algılanan yerlere otomatik olarak bıyık veya şapka eklenmesi var.

Sprinkles, Microsoft'un ilk deneysel kamera uygulaması değil. Firma daha önce selfie'lere özel bir uygulama yayınlamış, geçen sene ise fotoğrafları otomatik olarak düzenleyen Pix'i ortaya çıkarmıştı.

Sprinkles, Snapchat stili etiket ve metin başlıklarının yanında yaşınızı tahmin etme veya size benzeyen ünlüleri bulma gibi eşsiz işlevlere de sahip. Uygulamayla zaman geçirmek eğlenceli olsa da, biraz daha gelişmesi gerekiyor. Sizinle eşleştirilen ünlüler, sizden 10-20 yaş daha büyük çıkabiliyor ve nesne tahminleri her zaman pek isabetli olmayabiliyor.

Şu an sadece iOS için sunulan ücretsiz Sprinkles, gelecekte fotoğraflarımıza hiç dokunmadan paylaşabileceğimizi ispat etmeye çalışan, ilginç bir uygulama.

App Store'dan indirin: Sprinkles

Okuyucu Yorumları