Minton’dan Akıllı Kasa

Digital dünya teknolojilerini Türk tüketicisi ile buluşturan Minton’un piyasaya yeni sürdüğü bilgisayar kasaları teknolojik özellikleri ile dikkat çekiyor.

Minton’dan Akıllı Kasa

Minton’un MPC serisindeki yeni kasası 909, alıştığımız kasaların aksine digital LCD ekranı ve özel şifre girişiyle farklılık gösteriyor. Minton MPC 909’un LCD ekranından şifreleme yöntemi ile kasanızın içine ulaşan kapağı kilitleyebilir. Böylece sizden başka kimsenin kasanızı açmasına izin vermezsiniz. Aynı zamanda bilgisayarınızın açılım şifresini sorması nedeniyle hiçbir program gereksinimi duymadan bilgisayarınızı kasanızdan şifreleyebilir. Başkasının sizden izinsiz olarak açmasını engelleyebilirsiniz.

Minton MPC 909’un termal derecesi ile ısıyı takip edebilir ve kasa içindeki fan devirlerini ayarlayabilirsiniz. Böylece, kasadaki ısıyı istediğiniz şekilde tutabilirsiniz. 3 V, 5 V, 12 V olmak üzere üç adet adaptör çıkışı bulunan kasanın bu özelliği sayesinde pil ile kullanılan tüm multimedya ürünlerini adaptör kablosu ile pile gereksinim duymadan kullanabilirsiniz. Aynı zamanda kasanın 2 adet USB girişi, mikrofon ve kulaklık girişi ve 1394 girişi bulunuyor.

Okuyucu Yorumları