Monkey Island Demo: Efsane geri döndü

Macera oyunu efsanesi Monkey Island yeni bölümüyle geri döndü. Demo için indirme bağlantısı burada.

Monkey Island demosu hazır

Telltale Games, LucasArts firması ile beraber en sonunda efsanevi macera serisinin devamı "Tales of Monkey Island"ı tamamladı. Başlangıçta biraz şüpheci davranılsa da hayranlar artık rahatlayabilir: Serinin beşinci bölümü gerçek Monkey Island eğlencesi sunuyor ve son beş senenin en iyi macera oyunlarında biri.

Grafikler ve fare ile kontrol başlangıçta biraz garipsense de ilkine kısa bir zaman sonra, ikincisine ise klavyeye geçiş yaptıktan sonra alışabilirsiniz. Bundan sonra ise korsan eğlencesi ile aranızda hiçbir engel kalmıyor: Alışılmış kalitede espriler ve zorlu bulmacalar eşliğinde, yine Guybrush Threepwood kılığında sırılsıklam aşık olduğunuz Elaine'i aramaya başlıyorsunuz. Elbette önünüze sürekli engeller çıkaran Le Chuck'ın varlığına da bir son vermeniz gerekiyor.

Tales of Monkey Island öncelikle beş indirilebilir bölüm şeklinde yayımlanacak ve sonrasında tüm bu çalışma DVD'ye aktarılacak. İlk bölümü şu an firma sitesinden satın alabilirsiniz; fakat karşılığında beş bölümün ücreti olan 35 Doları ödemeniz gerekiyor.

Oyuna para ödemeden önce tadına bakmak istiyorsanız aşağıdaki linkten ücretsiz demosunu indirebilirsiniz.

Download: Tales of Monkey Island: Demo (188 MB)

Okuyucu Yorumları