Motorola'dan yeni Mobil TV

Motorola, tanıtımını yaptığı DH01 Mobil TV ile yüksek performanslı bir mobil medya deneyimi sunacak.

Motorola'dan Mobil TV

Motorola, Las Vegas'ta gerçekleştirilen Uluslararası Tüketici Elektroniği Fuarı'nda tanıttığı DVBH uyumlu DH01 Mobil TV ve mobil TV yayını çözümleri ile dünyanın her yerindeki kullanıcılara yüksek performanslı bir mobil medya deneyimi sunacak.

Son derece hafif olan yeni DH01 Mobil TV ile birlikte tüketiciler yer ve zaman kısıtlaması olmadan mükemmel bir TV deneyimi yaşayacak; beğenilen programları, müzik kliplerini dijital video kaydedicilere aktarabilecek.

Motorola Mobil TV ve Servis Uygulamaları Başkan Yardımcısı Navin Mehta konuyla ilgili yaptığı açıklamada: " Yeni DH01 Mobil TV, tüketicilerin taşınabilir medya deneyimine keyif katacak. Bir başka ifade ile eğlence deneyimindeki 'yayın zamanı' kavramı 'benim zamanım' şekline dönüşecek." dedi.

Yeni DH01 Mobil TV, cihaz ara yüzleri, ağlar ve uygulama servis platformlarının standartlarını kapsayan DVBH yayın standartlarını destekliyor. DH01, bir cep kitabından daha küçük olmasına rağmen sahip olduğu 4.3inç'lik "Wide Quarter Video Graphics Array" ekranı ile 16 milyon rengi destekliyor. Cihaz ayrıca, 5 dakikalık hafıza fonksiyonu ile "pause" düğmesine basıldığında canlı bir TV yayınını 5 dakika kaydedebiliyor.

Bilgi için:
Motorola Türkiye
Tel: (212) 317 45 45

Okuyucu Yorumları