Motorola One Vision Sızdı! 48 MP kamerayla gelecek

Motorola'nın One Vision adında yeni bir Android One telefon üzerinde çalıştığına ilişkin bir duyum aldık. Peki, yeni telefonda ne özellikler olacak?

Motorola One Vision geliyor!

Akıllı telefon üreticileri zaman zaman Android One işletim sistemi özelinde bütçeye uygun akıllı telefonlar üretiyorlar. Bunlardan biri de şu sıralar Motorola. Ancak Motorola, bu kez Android One işletim sistemine sahip ancak premium bir model peşinde.

Motorola, tam adıyla Motorola One Vision isminde Android One tabanlı bir akıllı telefon üzerinde çalışıyor. Wi-Fi sertifikasyonunu da aldığı iddia edilen telefonda yer alan özellikler ise, diğer Android One akıllı telefonlara göre fark yaratacak cinsten. Peki, Motorola One Vision özellikleri neler?

Motorola One Vision özellikleri

Gelen bilgilere göre Motorola One Vision, Samsung'un Exynos 9810 işlemcisini kullanacak. Böylece Motorola'nın her zamanki tercihi Snapdragon işlemciyi bu modelde göremeyeceğiz. Motorola One Vision'da 3 GB ve 4 GB RAM seçenekleri sunulacakken, buna bağlı olarka yine 32 GB, 64 GB ve 128 GB gibi 3 farklı hafıza seçeneği de yer alacak.

Motorola One Vision'ın ekranı hakkında çok bilgi yok. Fakat telefonun ekranının Sony Xperia 1 modelinde olduğu gibi 21:9 görüntü oranına sahip olacağına yönelik iddialar var.

Motorola One Vision'ın ana kamerası ise tam 48 MP ölçüsünde olacak. Ancak telefonun tek kamerayla mı geleceği, yanında farklı lenslerin daha olup olmayacağı ise bilinmiyor.

Bir diğer Motorola One Vision'a ait bilgi de telefonun bataryasına yönelik. Motorola One Vision'ın bataryası 3500 mAh kapasitesinde olacak gibi görünüyor. Eğer bu doğru olursa, Motorola'nın bir diğer Android One'lı akıllı telefonunda yer alan 5000 mAh kapasitesindeki bataryadah daha küçük bir tercihte bulunulduğunu göreceğiz.

Okuyucu Yorumları