Motorola P40 Play'e Ait Çizimler Ortaya Çıktı

Motorola'nın giriş seviyesi akıllı telefon pazarındaki yeni seçeneklerinden birisi olması beklenen modelin bilgisayar modellemeleri sızdırıldı!

Motorola P40 Play sızdı!

Motorola çalışan bir 5G telefonu piyasaya sunan ilk şirket unvanına sahip olabilir. Ancak üreticinin halihazırda hitap ettiği pazar giriş seviyesi akıllı telefonlar ve yakında tanıtılması beklenen Motorola P40 Play modeline ait olduğu ileri sürülen bilgisayar modellemeleri, firmanın bu yöndeki çalışmalarını gösterir nitelikte.

OnLeaks for Compareraja tarafından ortaya çıkarılan bilgisayar modellemeleri, cihazın ön ve arka kısımlarını net olarak gösteriyor. Yüksek çözünürlükli bilgisayar çizimlerinin yanı sıra ortaya çıkarılan cihaz özellikleri, Motorola'nın bu modeli piyasada daha önce duyduğumuzdan çok daha düşük seviyede bir telefon olarak konumlandıracağına işaret ediyor.

Cihazın önünde damla şeklindeki bir çentiği barındıran ve alt kısmında da geniş bir çerçeve ile çevrelenmiş bir ekran göze çarpıyor. Telefonun arka kısmında da çift lensli arka kamera modülü, parmak izi sensörü ve hoparlör ızgarası bulunuyor. Görmesi zor olsa da, çerçevenin alt kısmında Micro USB bağlantı noktası ve üst kısmında 3,5 mm kulaklık girişi var.

Sızıntıya göre, ekran 5,6 inç boyutundaki ekran, 147,7 x 71,5 x 9,2 mm ölçülerindeki cihaz gövdesinde konumlanacak ve arka kameralar 13MP çözünürlüğü destekleyecek. Ancak unutmamak gerekiyor ki şu an için bu sızıntıda yer alan bilgiler cihazın gerçek özelliklerini doğrulamıyor.

Günümüzde ucuz akıllı telefon modeline ait bir gösterge olarak görülen Micro USB portu, nispeten zayıf arka kamera ve kalın alt çerçeve dahil olmak üzere gösterilen özelliklerin birçoğu, P40 Play'in oldukça düşük maliyetli bir telefon olacağına işaret ediyor. P40'ın P30 serisinin izini takip etmesi durumunda üç ayrı akıllı telefon modeli bizi bekliyor olabilir: Standart P40 modeli, daha büyük bir P40 Plus ve daha uzun pil ömrü sunan P40 Play.

Amiral gemisi P40'ın 'delikli' bir ekrana sahip olacağı ve Android One'ı kullanacağı söylentisi daha önce ortaya çıkmıştı. Bu sebeple Çin'in dışında piyasaya sürülen Android One modelinin daha önce de söylentilere konu olan One Vision ismi ile pazarlanacağı düşünülüyor. P30 serisi de bazı bölgelerde Motorola One ismi altında piyasaya sürülmüştü.

Okuyucu Yorumları