MS'in sitesinde satılık çocuk ilanı...

Microsoft'un bir sitesinde yayınlanan "Satılık Çocuk" ilanı ortalığı karıştırdı. İşte yaşananlar...

Böyle şaka olmaz!

Geçenlerde Microsoft'un oyun konsolu Xbox'ın online sayfaları kullanıcıları şaşkına çevirdi! Xbox Live'ın genellikle satılık oyun ilanları bulunan bölümünde bu kez çok daha farklı bir ilan yer alıyordu. Görenlerin gözlerine inanamadığı ilanda "satılık çocuk, nakliye ücretsizdir" yazılıydı!

Florida'da bulunan Charlotte Şerif ofisi, Xbox Live üyelerinden biri tarafından yayınlanan ilan ile ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı. İlanda, çocuğun 23 yaşındaki annesi Christa Manos'un da telefonu bulunmaktaydı. Anne Manos, ilanı kendisinin bırakmadığını, hatta bu ilandan ancak kendisine gelen yüzlerce kızgın telefondan sonra haberdar olduğunu ve sorumluların mutlaka cezalandırılmasını istediğini belirtti. Manos ayrıca yetkililere bu tatsız şakayı yapmış olabileceğini düşündüğü kişinin ismini de verdiğini söyledi. Xbox Live üyesi olmayan annenin ilan ile ilgili bilgisi olmadığı şerif ofisi tarafından da onaylandı.

Böyle bir ilan vermenin "şaka" değil "suç" olduğunu belirten güvenlik görevlileri, suçluya ulaşana kadar bu işin peşini bırakmayacaklarını belirttiler.

Okuyucu Yorumları