Nautiz X1'e istediğiniz gibi davranın!

Dünya'nın en sağlam telefonu ortaya çıktı! Bu telefon; hemen her şeye karşı durabiliyor...

Dünyanın en sağlam cebi!

Daha önce Handheld Group'u duymamış olabilirsiniz. Kendileri kısaca, hızla büyüyen ve dayanıklı taşınabilir bilgisayar, PDA ve akıllı telefon üreticisi olarak tanıtılabilir. Firma, yakın zamanda Nautiz X1 adlı ürünlerinin dağıtımına başladı. Nautiz X1, işlevsel olmanın yanı sıra, pek çok kişinin başına dert olan, darbe ve düşmelere karşı dayanıklılığı ile övünüyor. Öyle ki, firma, Nautiz X1'in "dünyadaki, genel kullanıma sunulan, en dayanıklı akıllı telefon" olduğunu iddia ediyor.

Bu iddiayı karşılamak her ne kadar zor olsa da; sudan etkilenmemesi, toz tutmaması, darbe dayanımı, çok yüksek ve düşük sıcaklıklara dayanabilmesi gibi özellikleri ile Nautiz X1'in korkacak çok bir şeyi yok gibi gözüküyor. Üstelik bütün bu özellikler, incelik ve zariflikten taviz verilmeden kazanılmış durumda.

Handheld Group'un ürün yöneticisi Jogan Hed, "Firma olarak sağlam cihazlar üzerine yoğunlaşıyoruz ve biliyoruz ki müşterilerimiz, tüm ürünlerimizin içten dışa sağlam olmasını bekliyor. Nautiz X1 de bu konuda bir istisna değil – bir ultra-sağlam bilgisayarın dayanıklılığı ve güvenilirliği ile üretilmiş durumda. İnsanlar, akıllı telefonlarını giderek daha fazla ve hemen her yerde kullanıyorlar ve hareketlilik ve bağlantıya her an, her yerde, tüm çevreler ve hava koşullarında sahip olmak istiyorlar. Nautiz X1 ultra-sağlam akıllı telefon, bu durum için akla gelebilecek ilk seçenek, çünkü tüm bu durumlarda çalışmak üzere üretildi" cümleleri ile telefonun tanıtımını yapıyor.

Telefonun teknik özelliklerine gelirsek... Yaklaşık 180 gram ağırlık ve 4 inç'lik, güneşte okunabilen özel bir dokunmatik ekran ile karşılaşıyoruz. Ekran, tabii ki, dayanıklılık deyince hemen akla gelen Gorilla Glass ile desteklenmiş. Telefon, 1 GHZ dual-core bir işlemciye, 1GB RAM'e sahip ve Bluetooth ile Wi-Fi bağlantı özelliklerini barındırıyor. 5 megapiksel bir kameraya da sahip olan telefon, kullanıcının isteğine göre Android 4.0 Ice Cream Sandwich veya Windows Embedded Handheld 6.5 ile çalışıyor.

Okuyucu Yorumları