Netflix'e Ocak 2021'de gelecek olan yapımlar belli oldu! İşte yeni projeler

Online dizi ve film platformu Netflix'in yeni senedeki ilk ay programı belli oldu. Netflix Türkiye 2021'de bomba projelerle geliyor. Peki, Netflix'te Ocak ayında hangi dizi ve filmleri izleyeceğiz? İşte detaylar...

Netflix 2021 Ocak ayı yapımları

Netflix hız kesmeden içerik üretmeye devam ediyor. İlk günden itibaren birçok güzel projelere imza atan, hem Dünya'da hem Türkiye'de kaliteli yapımlarıyla sevdirmeye de devam eden Netflix Türkiye, Ocak 2021'de gelecek olan yapımlarını duyurdu. Netflix kullanıcılarını 2021'de dopdolu bir program bekliyor.

2021 OCAK AYINDA YAYINLANACAK DİZİ VE FİLMLER

1 OCAK

Monarca dizisinin 2. sezonu yeni yılın ilk günü yayında olacak.

2 OCAK

Müstakbel eşini geri kazanmak için Nürburgring pistinde yeni bir rakibin karşısına çıkan Roy'un hikayesini anlatan Yarış 3 (Asphalt Burning) 2 Ocak'ta izleyici ile buluşacak.

5 OCAK

Çocuklara yönelik bir içerik olan Gabby'nin Hayal Evi'nin (Gabb's Dollhouse) ilk sezonu 5 Ocak'ta yayında olacak. Nailed It! Mexico (Sezon 3) izleyici ile buluşacak.

6 OCAK

Ratones Paranoicos: The Band that Rocked Argentina belgeseli geliyor. Aynı zamanda doğaüstü ve ölüme yakın deneyimlerin hikayelerini inceleyen İngiliz belgesel dizisi Surviving Death'in 1. sezonu izleyici ile buluşacak.

7 OCAK

Vanessa Kirby'nin performansıyla Venedik Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazanan Pieces of a Women filmiyse 7 Ocak'ta platformda izlenebilecek. Netflix, filmde yer alan ve kısa süre önce taciz iddialarıyla gündeme gelen Shia LaBeouf'ın ismini tanıtım sayfasından kaldırmıştı.

8 OCAK

Bir Karate Kid spin-off'u olan Cobra Kai'ın üçüncü sezonu 8 Ocak'ta yayımlanacak.

Engin Günaydın, Haluk Bilginer, Binnur Kaya, Öner Erkan, İrem Sak gibi güçlü isimlerin kadrosunda yer aldığı Azizler filmiyse 8 Ocak'ta seyircilerinin karşısına çıkacak.

11 OCAK

Crack: Cocaine, Corruption & Conspiracy (2021) – 1980'lerde Amerika Birleşik Devletleri'ni sallayan uyuşturucunun tarihine bakan belgesel yer alacak.

15 OCAK

Matt Groening'in yaratıcısı olduğu Disenchantment'ın üçüncü sezonu da 15 Ocak'ta platformda olacak. Bean, Elfo ve Luci'nin maceralarını konu alan animasyon dizi muzip kraliyet tasviriyle yeniden hayranlarıyla buluşacak.

22 OCAK

Fate: The Winx Sage (Sezon 1) – Netflix'in Nickelodeon animasyon serisinin gençlik uyarlaması Netflix'te olacak.

Blown Away (Sezon 2)'de 22 Ocak'ta Netflix'te.

27 OCAK

50M2 Türk kara komedi dizisinin ilk sezonu izleyici ile buluşacak. Naomi Watts ve Andrew Lincoln'ün oynadığı Penguin Bloom, Avustralya filmi'de Netflix'te olacak.

29 OCAK

The Dig 29 Ocak'ta yayınlanacak. Simon Stone, 2. Dünya Savaşı'ndan kısa bir süre önce Sutton Hoo'nun kazısına dayanan bu dramayı yönetiyor. Oyuncular Ralph Fiennes ve Carey Mulligan.

30 OCAK

Gerçek tarihi olaylara dayanan savaş draması filmi Fatima (2020) izleyici ile buluşacak.

Okuyucu Yorumları