Netflix’in Squid Game: The Challenge yarışmasına katılmak için nasıl başvuru yapabilirsiniz?

Netflix, 2023 yılında Squid Game’i temel alan bir yarışma düzenleyeceğini açıklamıştı. Ve şimdi bu yarışmaya katılmak için sizin de başvuru yapma şansınız var. Peki ama Squid Game: The Challenge’a nasıl başvuru yapılır?

Squid Game: The Challenge’a katılmak ister misiniz?

Netflix, geçtiğimiz günlerde hem Squid Game 2. sezonu duyurmuş, hem de Squid Game’i temel alan gerçek bir yarışma (ya da Reality Show) planladığını açıklamıştı. Ve şimdi, Squid Game: The Challenge isimli bu yarışmaya katılmak için nasıl başvuru yapabileceğimiz de ortaya çıktı.

Squid Game: The Challenge’a katılmak ve 4.56 milyon dolarlık ödülle sahip olma şansı yakalamak için squidgamecasting.com adresinden başvuru yapılabiliyor. Yarışmaya dünyanın her yerinden 456 İngilizce konuşan kişi katılacak.

Siteye girdiğinizde yapmanız gereken, Global Casting seçeneğine tıklamak. Açılan sayfada gereken onayları verip başvuru formunu doldurmanız yeterli. Ayrıca 1 dakikalık bir video ve bazı fotoğrafları da sisteme yüklemeniz gerekecek.

Başvuru yapabilmek için tabii ki bazı kurallar da var. En az 21 yaşında olmanız, geçerli bir pasaportunuzun olması ve 2023'ün başında en az dört hafta müsait olmalısınız. Ayrıca ilgili şirketlerden birinde çalışmıyor olmanız veya çalışan bir tanıdığınızın olmaması gerekiyor.

Tüm gereksinimleri karşılıyorsanız ve başvurunuzu yaptıysanız, sonrasında yapmanız gereken tek şey yarışma şansını elde edeceğinizi ummak beklemek. İyi şanslar...