Nokia yeni telefonunu sır gibi saklamış

Microsoft'un Nokia'yı sayın alması ile birlikte, çok ilginç gerçekler de ilk kez ortaya çıkıyor!

Microsoft'tan bile saklamış!

Microsoft ile Nokia'nın uzun süredir devam eden flörtü herkesçe malumdu. Sonu evlilikle biten bu tutkulu aşk ilişkisinde zaman zaman güven sorunu yaşanmış olduğu da şimdi ortaya çıktı. Şu anda bir Microsoft firmasına dönüşmüş olsa bile Nokia'nın kısa süre önce, geliştirdiği önemil donanımları Microsoft'tan sakladığı anlaşıldı.

Windows Phone yöneticilerinin bir açıklamasına göre, Nokia, Lumia için ürettiği kimi donanımları Microsoft'a haber bile vermemiş. İki şirketin evlilik kararı açıklamasından sonra defterler açıldığı için artık sırlar da ortya çıkıyor ve bu ilginç veriler de ortaya dökülmüş oluyor.

Microsoft yöneticileri, bu sır donanımlar sayesinde, beklediklerinden çok daha iyi telefonları piyasaya sürebileceklerini fark etmişler. Elbette şimdilik bu "sır"ların ne olduğunu biz de bilmiyoruz ama bu haber piyasada merak uyandırmayı başardı.

Microsoft yöneticileri, diğer üreticilerin tepkileri konusunda da çok politik konuştular: "Yıllar içinde bazı ortaklar gelir, bazı ortaklar gider. Biz de işimize bakarız."

Okuyucu Yorumları