Organı en küçük olana iPhone hediye edecek!

Danimarkalı cinsel içerik sitesi, iPhone hediye etmek için ziyaretçilerinden öyle bir şey istedi ki

iPhone için bu da yapılır mı?

Danimarkalı bir cinsel içerik sitesi, Apple'ın iPhone'unu hediye edeceği erkeklere özel bir yarışma düzenliyor. Ancak yarışmayı kazanmak için istenen koşul, olay çıkaracak cinsten: Apple'ın popüler cebini elde edebilmek için katılımcının en küçük cinsel organa sahip olduğunu ispat etmesi gerekiyor.

Sitenin sahibi Morten Fabricius, cinsel organı küçük olup bu nedenle mutsuzluğa kapılan çok sayıda erkek bulunduğunu söylüyor. Fabricius, katılımcılardan cinsel organlarının şerit metre ile yan yana durduğu bir fotoğraf yollamalarını istiyor. Yarışmada katılımcılar arasında en küçük cinsel organa sahip olduğunu ispat eden birinciye bir iPhone, ikinciye ve üçüncüye birer yeni iPad hediye edilecek.

Fabricius, düzenledikleri yarışmanın "hassas olabilecek bir konuya" insanların esprili bir biçimde yaklaşmasını sağlayabileceğini umuyor. Yarışmaya sadece Danimarkalıların mı katılabildiği, birinciye verilecek olan iPhone'un Apple'ın şeklini 4 inç'e büyüttüğü iPhone 5 olup olmadığı ise tam olarak belli değil.

Okuyucu Yorumları