Orlando Bloom, Yüzüklerin Efendisi dizisi hakkında büyük ipucu verdi!

Yüzüklerin Efendisi serisinde Legolas karakterine hayat veren Orlando Bloom, hazırlıkları devam eden Yüzüklerin Efendisi dizisi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bloom, projenin üçlemeden farklı olduğunu söyledi.

Orlando Bloom, LOTR dizisini anlattı

Yüzüklerin Efendisi dizisi için hazırlıklar devam ediyor. Heyecanla beklenen dizinin kurgusal evrenin ikinci çağını konu alması bekleniyor.

Amazon yapımı dizinin yapım çalışmaları 2020 başlarında başlamıştı. Ancak çalışmalar Koronavirüs pandemisi nedeniyle askıya alınmıştı.

Orlando Bloom heyecanla beklenen Yüzüklerin Efendisi (The Lord of the Rings) dizisiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Film Üçlemesinin Yeniden Çevrimi Olmayacak

Projenin, LOTR film üçlemesinin "yeniden çevrimi olmadığını" söyleyen Bloom, farklı bir proje olduğunu açıkladı.

Yüzüklerin Efendisi serisinde Legolas karakterine hayat veren oyuncu Orlando Bloom, dizinin yapımcılarından biri ile görüşme fırsatı yakaladığını ifade ederek "Ona ilk etapta birkaç sorum vardı... Sonra 'Artık tamam' dedim" diye konuştu.

orlando bloom

"Herhangi Bir LOTR Filmine Dayanmıyor"

Bloom "Bunun yeniden çevrim olmadığı açıktı. Yüzük Kardeşliği'ne (The Fellowship) ya da herhangi birine dayanmıyordu. Bu açıdan bakıldığında gerçekten çok ilginç olabileceğini düşünüyorum." dedi.

"20 Yıl Sonra İşte Buradayız"

43 yaşındaki aktör, Peter Jackson'la yaşadığı bir anıyı da şöyle anlattı: "Bir gün setteyken Peter Jackson, 'Bu filmi yeniden çevirdikleri günü hayal edebiliyor musun?' diye sordu. Ben de şaşkın görünüyordum. Ve 20 yıl sonra işte buradayız. Ama bu dizi yeniden çevrim değil."

"Legolas'ı Yeniden Canlandırmam Pek Mümkün Değil"

Bloom, Legolas karakterini yeniden canlandırmasının pek mümkün olmadığını ifade ederek "Gelecek proje farklı ve bence bu iyi bir şey" dedi.

Okuyucu Yorumları