Pahalı ceplerde TOP 12!

Para sıkıntınız yok ve piyasadaki en iyi cebi almak istiyorsunuz... İşte size önereceğimiz 12 cep!

Pahalı ceplerde TOP 12!

Cep telefonu sizin için çok önemli ve ona sınırsız para yatırabileceğinizi mi düşünüyorsunuz? O zaman bu makale tam size göre. Para limitini düşünmeden, dilediğiniz gibi harcama yapabilecekseniz, en iyi 12 telefonu sizin için biraraya getirdik.

En iyi dokunmatik hassasiyet, mükemmel sörf keyfi, yüksek hızda işlemci, akıcı bir şekilde Twitter, tam donanımlı email özellikleri, en iyi videolar ve fotoğraflar... Bundan sonraki telefonunuzun en iyi olmasını mı istiyorsunuz, o zaman makalemizi okumaya devam edin.

Android, iOS, Symbian, Windows Phone 7, Blackberry: İlerleyen sayfalarda, bu işletim sistemleri için en iyi 4 alternatifi detaylarıyla bulacaksınız. TOP 12 listemizin tamamına ulaşmak için ise, son sayfaya göz atmanız yeterli...

Samsung Galaxy S II: Listenin en tepesinde...

Samsung Galaxy S II: Listenin en tepesinde...

Pahalı ceplere bakıyorsanız, dikkatinizi çeken şeylerden ilki Samsung'un mükemmel telefon ekranları yaptığı olacaktır. Üretici Galaxy S II'de 4.3 inç büyüklüğündeki AMOLED-Plus ekranı kullanmış. Sadece dış değil iç tekniği de gelişmiş yeni Android telefonun... Android 2.3 versiyonu ve Touch Wiz 4.0 ara yüzünü kullanan telefon 1 GHz Dual-core işlemci ile zaten gücünü ortaya koyuyor. WLAN-n, HSPA, GPS alıcısı veya 8 megapiksel kamera gibi özellikler bu fiyatta ve sınıfta bir telefon için zaten olması gereken özellikler. S2'nin fiyatı yurtdışında 600 Euro civarında.

Android sistemi ve üzerinden çalışılmış üreticinin TouchWiz arayüzü ile birlikte bir çok kullanım imkanınız oluyor. Örneğin bu şekilde başlangıç ekranındani küçük araç penceresini büyütüp küçültebilirsiniz. Uygulamaları sürüklemeniz için sadece basılı tutmanız yeterli.

Yeni Hubs ile S II'de gazate marketine veya müzik kütüphanesine direkt erişim sağlıyorsunuz. Samsung S II 8.5 milimetre kalınlığında ve daha iyi bir görünüm için arka tarafı metalik efektler ile kaplanmış.

Apple iPhone 4 32 GB: İkinci sırada o var!

Apple iPhone 4 32 GB: İkinci sırada o var!

770 Euro'luk iPhone 4 32 GB'ta fotoğraflarınız, müzikleriniz, videolarınız ve uygulamalarınız için yeterli alana sahip oluyorsunuz. Alternatif olarak ise 16 GB modeline 660 Euro'dan ulaşabiliyorsunuz. Hangisine kara verirseniz verin, bu ürünü aldığınız takdirde yüksek seviye ve en iyi özelliklere sahip olan bir telefonunuz olmuş oluyor. Ayrıca AppStore ise cabası.

960*640 çözünürlüğündeki 3.5 inç ekranı ile iPhone 4'te yüksek çözünürlükte bir ekrana sahip oluyorsunuz. Hızlı reaksiyon hızı ve mükemmellik ise Apple'ın ilkeleri arasında. 5 megapiksellik kamerası, GPS desteği de Apple iPhone 4'ün özellikleri arasında.

Düzenli güncellemeler
Düzenli sistem güncellemeleri ile telefonunuz her zaman güncel tutabilirsiniz. Bu Android ve Symbian telefonlarına karşı büyük bir avantajı.

Nokia E7: Symbian'la beşinci sırada...

Nokia E7: Symbian'la beşinci sırada...

Nokia'nın gelecekte Microsoft ile işbirliği yapmak için Symbian'a sırtını dönmesi hemen bitireceği anlamına gelmiyor. Symbian 3'lü akıllı telefon E7 ile birlikte gerçekten birçok özelliği bulunan bir multimedya telefon geliyor.

E7 dokunmatik ekranı ve QWERTY klavyesi ile yeni bir platformda hizmet etmek için geliyor. Her ne kadar en iyi kasa olmasada en son Communicator modeli E90'a göre daha şık ve modern gözüküyor E7. 4 inç büyüklüğündeki ekranı aynı zamanda çoklu dokunmatik özelliği de sunuyor.

Tümleşik klavyesiyle de uzun yazıları zorlanmadan yazabileceğiniz yeni Symbian telefonun fiyatı ortalama olarak 600 Euro civarında. Ofis paketi, güvenlik çözümleri, HSPA, WLAN-n gibi standartların dışında aynı zamanda E7 bol eğlence sağlıyor. 8 megapiksel kamerası olan telefonun ücretsiz bir navigasyonu bulunmuyor.

HDMI çıkışı sayesinde fotoğraflarınızı ve videolarınızı HD televizyonunuzda yüksek kalitede izleyebilirsiniz. Hatta ücretsiz bir program sayesinde E7'yi televizyonunuza aktardığınız HD içeriği kontrol etmekte bile kullanabilirsiniz. Aynı zamanda klavye gibi bluetooth aksesuarları ile de kullanılabilir.

Samsung Omnia 7: Windows'la onuncu sırada...

Samsung Omnia 7: Windows'la onuncu sırada...

Omnia 7'yi diğer Windows telefonlarından ayıran özelliği, sunduğu AMOLED dokunmatik ekranı. Bizim listemize göre Microsoft işletim sistemine sahip en iyi telefon mükemmel ekranıyla Omnia 7 oluyor. Web ve video içerikleri canlı ve renkli gözüküyor. 4 inçlik ekranı ise dokunmatik ekranın kullanımını kolaylaştırıyor.

Bir başka hoşumuza giden şey ise ekranın dokunmatik komutlara verdiği hızlı tepki oldu. 1GHz işlemciis ile Omnia 7 dokunmatik komutlara hızlı bir şekilde cevap veriyor. Mart'ın sonunda gelen ana güncelleme Xbox ağındaki oyunları çalışma yoğunluğunu hızlandırmaya dayalı olarak yapıldı. Bununla birlikte aynı zamanda kopyala - yapıştır gibi küçük fonksiyonlar da eklendi.
Sesi ve 5 megapiksellik kamerası da Omnia 7'yi güzelleştiren şeyler arasında. HSPA, WLAN-n ve tümleşik A-GPS modülü zaten her Windows telefonunun zorunlu programları olmuş durumda.

... Ve tam liste...

... Ve tam liste...
Bo modeller artık eskidi... Yenileri ise galerimizde...

Buraya kadar, listemizdeki en iyi Android, iOS, Symbian ve Windows Phone 7'li telefonları ayrıntılı olarak anlatmaya çalıştık. Ama TOP 12 listemizde, bu 4 telefon modelinden çok daha fazlası var. Şimdi vakit kaybetmeden galeri sayfalarımıza tıklayın ve CHIP Online'ın "pahalı cep canavarları" listesinin tamamını detaylarıyla inceleyin...

İşte para sıkıntısı olmayanlar için önereceğimiz en iyi 12 yeni nesil cep telefonu...

Okuyucu Yorumları