Panasonic'ten yeni plazma görüntüleyiciler

Panasonic, akıllı tahta, elektronik kalem gibi işlevlere sahip olan yeni plazma ekranını tanıttı!

Panasonic'ten yeni plazmalar

Panasonic, piksel bazında keskinlik, akıllı tahta ve sunum özellikleri gibi eğitim sektörü ve şirket toplantıları için ideal özelliklere sahip etkileşimli yeni plazma PB1 Serisi'ni sunuyor. PB1 Serisi'nin sahip olduğu elektronik kalem ile yüksek hızda aynı anda çoklu çizim olanağı sağlayan sistem, kalem pozisyonunu her piksel için saniyede 60 defa olarak saptıyor. Sistem, yazılı anlatım, serbest çizim ve objeleri taşıma gibi işlemlerin yapılması için aynı anda dört adede kadar elektronik kalem kullanımını mümkün kılıyor. Üstelik dahili yazılımı sayesinde el yazısı tanımlama da artık mümkün. Sabit konumlu piksel yapısıyla çalışan teknoloji sayesinde kurulum ve düzenli bakım sürelerini uzatan kalibrasyon işlemi de artık tarih oluyor.

65, 85 ve 103 inç olmak üzere üç ekran boyutuna sahip profesyonel plazma ekranlar, ayrıca PC, Mac, iPad veya iPod Touch gibi cihazlarla kablosuz olarak iletişim imkanı da sunuyor. Önceki teknolojilerde olduğu gibi ekran paylaşımı için elle kablo bağlantısı kullanmak yerine Panasonic Easy Wireless Stick (ET-UW100) kullanarak hiçbir yazılım yüklemeden ve ağ ayarı gerektirmeksizin 16 adede kadar PC'de Multi Live Modunda ekran paylaşımı sağlıyor.

Yeni teknolojisi ile ekran üzerinde doğala en yakın kullanım deneyimini sağlayan seride mükemmel görüntü kalitesi, enerji tasarrufu, akıcı görüntüler, derin, zengin siyahlar ve dayanıklılık hedeflendi. SLOT 2.0 Mimarisi ile üretilen seride görüntü servisi yaparken aynı zamanda yazılım çalıştırabilen PC genişletilme desteği de sunuyor.

Okuyucu Yorumları