PayFix ile yurtdışına para transferi çok kolay!

Payfix hakkında bilmedikleriniz, yurtdışı para gönderme transferi hizmeti ve dahası payfix ne işe yarar?

PayFix Nedir?

Dijital dünyanın gelişmesi ve değişmesiyle birlikte dünyaya ayak uydurma, önem taşımaya başlamıştır. Teknolojinin de gelişmesi finans alanındaki yenilikleri de beraberinde getirmektedir. Payfix bu alanda sizlere finansal isteklerinizi ve taleplerinizi en kısa sürede sonuçlandırmaktadır. Ayrıca finansal alanda size özel bir sistem olarak karşınıza çıkmaktadır. Yenilikçi hizmetleri takip eden ve ürettiği teknolojileri ile beraber ihtiyacı olana kişilere ulaştıran ödeme sistemi ile sizlerin ihtiyaçlarına çözüm bulmaya çalışır. Teknik ve müşteri ilişkileri açısından her zaman müşterinin memnuniyeti ön planda olan bir sistemdir. Bundan dolayı sizlere finans olarak geniş bir hizmet ağı sunmaktadır.

BDDK tarafından lisans almış bir ödeme kurumu olan bu ödeme şekli siz değerli müşterilere en iyi hizmeti vermeyi amaç edinmiştir. Ödeme yöntemi yardımıyla birçok kişi ödemelerini kolay ve hızlı bir şekilde yapmaktadır. Böylece ödeme gereksinimlerinizi hızlı olarak sonuca ulaştırırsınız. Uluslararası ve ulusal olarak ödeme hizmetleri de sunmaktadır. Bundan dolayı bu ödeme hizmetleri için gerekli bütün sertifikaları elde etmiş bir sistemdir. Payfix Para gönderme gibi birçok işlemde üyelerine her zaman üstün teknoloji avantajları sunmaktadır.

Yurt dışı Para Gönderme

Profesyonel hizmet sunan ödeme şekli, kullanıcıları için gereken bütün çalışmaları yürütmektedir. Hızlı çıkış yapan önemli finans merkezlerinden biri olan ödeme şekli gerek ödeme gerekse finansal ihtiyaçlarınızda güvenli ve hızlı bir ödeme imkânı sunmaktadır. Sizler için kolay ve kaliteli ödeme hizmeti sunan ödeme şekli ile kurumlara ödemelerinizi gerçekleştirerek ihtiyaçlarınızı neticelendirmiş olursunuz.

Yurt dışı para transferi buradan yapabilirsiniz, Dilerseniz, Yurtiçi para gönderimi için https://www.payfix.com.tr/sayfa/yurt-ici-para-transferi.html bağlantısından işlem yapabilirsiniz.

Payfix ile para gönderme için fiziksel bir karta ihtiyaç duymazsınız. Tamamen bilgisayarınızın üzerinden güvenli ve hızlı bir şekilde ödeme yapmak çok kolay olmaktadır. Böylece Payfix cüzdana sahip olursunuz. Hesap cüzdanı ile bakiye yükleyebilirsiniz. Ayrıca hesap cüzdanınız ile anlaşma yapılan firmalarla online alışveriş imkânı bulursunuz. Fatura ödemelerinizi gerçekleştirirken vergi ödemeleriniz, havale ve eft işlemleriniz ile para gönderebilirsiniz. Havale işlemleri günün her saati yapılabilir. EFT işlemleri ise sadece mesai saatleri içerisinde yapılmaktadır. Ayrıca başka bir kişinin hesabından para gönderme imkânınız da vardır. Payfix kullanıcıları kendi aralarında para gönderme işlemlerini 7 gün 24 saat yapabilirler.

Ayrıca bu ödeme sistemi ile para göndermek isterseniz, Sistemin mobil uygulamasını açarak hesap sahibine QR kod ile de para gönderebilirsiniz. Eğer QR kod ile para göndermek istiyorsanız alıcı kişinin de mobil uygulamasını oluşturacak QR kodu, kendi mobil uygulamanıza taratmanız yeterli olmaktadır. Ayrıca her kişiye ait bir tane aktif olarak kullanabileceği hesabı olabilir. 18 yaşından küçükler bu ödeme sisteminde hesap açamaz. Bundan dolayı da para gönderme veya çekme işlemi yapamazlar. Herhangi bir hesabınızı kapatmak istiyorsanız hesabınızın kayıtlı olduğu mail adresiniz üzerinden [email protected] adresine talep için mail atmanız gerekir.

Para Gönderme Detayları

Kendi hesabınız üzerinden başka birisinin banka hesabına para gönderilmemektedir. Sadece Payfix hesabından diğer Payfix hesabına para gönderme işlemi yapabilirsiniz. Para gönderecek kişiye Payfix kullanıcısı olmak için davet edebilirsiniz. Böylece paranızı kendi hesabınızdan başka bir kişinin hesabına para gönderebilirsiniz. Kendi hesabınızla elektrik, doğalgaz, su ve telefon faturalarınızı ödeyebilirsiniz. Hesaplarda hesap ücreti yoktur. Ayrıca kullanım ücreti de hesaplarından alınmaz. Payfix Para Gönderme Detayları için ilk olarak, hesabınızdan para transferi yapmak için hesabınıza giriş yapmalısınız. Tabi ki hesabınızda paranızın olması da yeterlidir. Böylece 7/24 saat hesap sahipleri kendi aralarında para gönderebilirler. Hatta mesai saatlerinin dışında, resmî tatillerde hesabınızdan başka bir kişinin hesabına para gönderebilirsiniz. Para gönderebilmek için sadece hesap numarasını bilmek yeterli olmaktadır.

Ayrıca faturalarınızı da rahatlıkla bu bağlantıdan ödeyebilirsiniz, bir çok hizmeti site üzerinden yapabilirsiniz, daha fazla hizmete ulaşmak için www.payfix.com.tr üzerinden ulaşabilirsiniz.

Sponsorlu İçerik