Philips ile arkadaşlarınızla birikte dinleyin

Philips'in yeni kablosuz kulak içi modeli ile arkadaşlarınızla müziğinizi paylaşma keyfine varın.

Bu kulaklık bir başka!

Philips bluetooth kulaklık ürün ailesine yenilikçi bir kulaklık modeli daha eklendi. Philips SHB5900 bluetooth NFC kulak içi kulaklığı, MusicChain özelliğiyle kullanıcısına müziğini paylaşma imkanını sunuyor. Bu yenilikçi kulaklığın MusicChain özelliği ile çaldığınız parçaları arkadaşınızla kolayca paylaşabilirsiniz. Kulaklığınızdaki MusicChain düğmesine bastığınızda, kulaklığınız Bluetooth teknolojisi kullanılarak başka bir MusicChain özellikli kulaklıkla eşleştiriliyor ve tek bir kaynaktan kolayca müzik dinleyebiliyorsunuz.

Philips SHB5900'de kristal netliğinde ve kalitesinde kablosuz müzik keyfine varmak için kulaklığınızı herhangi bir Bluetooth cihazla eşleştirmeniz yeterli. Kolay NFC eşleştirme özelliği, Bluetooth kulaklığınızı herhangi bir Bluetooth özellikli cihaza tek dokunuşla bağlamanızı sağlıyor. Philips SHB5900'un dolaşmayan düz kablosuyla ise de kullanım kolaylığı ve konforu tamamlanmış oluyor.

Gelişmiş ses performansı için üstün tasarım

Philips SHB5900'un kulaklık kapakları uyum için 3 boy seçeneğine (küçük, orta ve büyük) sahip. Oval ses tüpü aparatları ise ortam gürültüsünü yalıtırken, yarı kapalı yapısı gelişmiş bas performansı sunuyor. Ses tüpünde oval şeklin, insan kulağı üzerine yapılan kapsamlı araştırmalar sonucunda üstün performansa neden olduğu kanıtlanmış. Bu oval şekil, her kulağa rahatça uyacak şekilde tasarlanan ergonomik şekliyle, eksiksiz bir müzik keyfi için optimum uyum ve rahatlık sunuyor.Diğer yandan İstediğiniz yerde zengin bas seslerine ulaşmanızı sağlayan bu bluetooth kulaklıklar 6 saate varan kablosuz müzik keyfi sunmak için güçlü sürücülere sahip.

Philips SHB5900'nin fiyatı: 399,90 TL

Okuyucu Yorumları