Philips'ten 4 yeni canavar!

Philips, IFA 2014'te tam 4 farklı ses canavarını resmi olarak duyurdu. İşte Spotify ve diğerleri!

Philips'ten 4 yeni canavar!

Philips, IFA 2014'te, özellikle kaliteli ses deneyimi arayanları çok mutlu eecek 4 yeni ürününü resmi olarak tanıttı.

Philips A1-PRO

Philips, uluslararası DJ Armin van Buuren ile birlikte geliştirilmiş A1-PRO kulak üstü DJ kulaklıkları IFA 2014'te tanıttı. Amiral gemisi Philips A5-PRO kulaklıkların ilkbaharda Miami Kış Konferansı'nda lansmanından sonra seriye bu son kulak üstü ilave, üstün ses sunarken en zorlu şartlarda çalışan DJ'lerin ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmış.

WOOX Innovations Kreatif Direktörü Tim Homewood, konu hakkında şunları söylüyor: "Kulak üstü A1-PRO kulaklıklar, DJ performansını gerçekten iyileştirebilecek mükemmel ses izolasyonu sağlar. Aynı A5-PRO'lar gibi kaynağına uygun güçlü ses üreten kulaklıklar, profesyonel ve gelecek vadeden DJ'lerin ihtiyaçları için vazgeçilmez birer araçtır."

A1-PRO'lar, 2500 mW'lık maksimum güç kullanımı için güçlü 40 mm yüksek tanımlı neodimyum sürücüler içeriyor. Kaynağına uygun yeniden üretim ve ses netliği, DJ'lere canlı mix ve üretim için gerekli kaynak duyarlılığını veriyor.

Philips Spotify

Philips Spotify

Philips Spotify çok odalı hoparlörler, Spotify kullanıcıları için ilk özel Philips ses çözümü. Spotify Connect'i birleştirerek telefonunuz, tabletiniz ve hoparlörleriniz boyunca yerel Spotify uygulamasından müziğinizi kontrol etmek son derece kolay. Philips Spotify çok odalı hoparlörleri eviniz boyunca yerleştirebilir ve müziğinizi her odaya aynı anda yayınlayabilir; aynı sevdiğiniz müzik gibi size özel, bir ses deneyimi yaratabilirsiniz. Hoparlör serisi, iki modelden oluşuyor ve bunların her ikisi de müzik akışını başlatmak için sadece bir kez bastığınız Spotify 'tek basışla oynatma' düğmesine sahip.

Ön kapınızdan girer girmez favori çalma listenizi dinlemeye başlayabiliyorsunuz. Koridorunuzdaki Philips Spotify çok odalı hoparlörün üzerinde yer alan Spotify düğmesine bastığınızda müzik bıraktığınız yerden devam ederek tek bir notayı bile kaçırmanıza izin vermiyor. Oturma odanıza girip tabletinizi elinize alarak bütün gün dinlemeyi hayal ettiğiniz şarkıyı seçebilirsiniz. Daha sonra oturma odanızdaki Spotify düğmesine basarak koridor hoparlöründeki melodiyi anında devralıp odayı sıcak, detaylı bir ses ile doldurabilirsiniz.

Gelişmiş performansı garantileyen Philips Spotify çok odalı hoparlör serisi, bağlı ses alanında lider teknoloji çözümleri sağlayıcısı Frontier Silicon teknolojilerini içeriyor. Philips Spotify çok odalı hoparlör serisinde iki model bulunuyor: SW700M, net ve doğal bir ses yaratmak için iki adet 2,5" tam aralıklı hoparlör sürücüsü ve iki genişletilmiş bas portu içeriyor. SW750M ise, detaylı, güçlü ve odayı dolduran bir ses sunmak için iki adet tweeter ve iki adet 3" tam aralıklı sürücüyü birleştiriyor. Her iki hoparlör de gerçek bir çok odalı deneyim için farklı odalarda birlikte kullanılabiliyor.

Philips ultra ince soundbar ve subwoofer

Philips ultra ince soundbar ve subwoofer

Philips ultra ince soundbar ve subwoofer, oturma odalarında yerden fedakarlık yapmadan TV ve film izlerken güçlü ses isteyenler için ince ve pürüzsüz bir kaplama ile olağanüstü ses kalitesi sunmak için tasarlanmış.

Üç santimetreden daha ince olan soundbar, büyük bir sonik etki yaratıyor ve net ses için birinci sınıf yumuşak kubbe tweeter'lara ek olarak altı adet iki inçlik neodimyum woofer içeriyor. Subwoofer, iki adet 6,5" woofer ve çift bas portu ile 83 mm paket içinde üstün bas performansı sunuyor. Bu inceliği sayesinde oturma odasının her yerine, hatta koltuğun altına bile kolayca yerleştirilebiliyor.

Etrafı saran bir görüntüleme deneyimi için sistem, DTS dijital sese ek olarak Dolby Digital sanal surround teknolojisi de içeriyor. Birlikte çalışan güçlü soundbar ve subwoofer, devasa ses dinamikleri için 320W güç sunuyor. Sistem, aynı zamanda tüm akıllı cihazlardan müziğin keyfini çıkarmak için de uygun. Sadece NFC-etkin bir akıllı telefonu veya tableti soundbar'a dokundurun ve kesintisiz bir şekilde Bluetooth ile bağlayın.

Şık bir evde kullanım için ideal çift olan sistem, HDMI ARC aracılığıyla tek bir kabloyla kusursuz ses deneyimi sağlıyor. Buna ek olarak kablosuz subwoofer, soundbar ile arasındaki kablodan kurtulabileceğiniz anlamına geliyor.

Philips Fidelio B5 kablosuz surround soundbar

Philips Fidelio B5 kablosuz surround soundbar

Philips Fidelio B5 kablosuz surround soundbar hoparlör, bugüne kadarki en akıllı ve en çok yönlü soundbar ürünü olarak tanımlanıyor. Philips Fidelio serisinin son ilavesi olan bu ürün, evde stil sahibi ve gerçekçi bir sinema deneyimi arayanlara farklı bir çözüm sunuyor. Philips Fidelio serisinde büyük bir yenilik olan soundbar ve iki kablosuz ayrılabilir hoparlör, aynı zamanda bağımsız Bluetooth hoparlörler olarak kullanılabiliyor.

Standart yapılandırmasında kullanılan Fidelio B5, günlük olarak TV şovları ve filmler için harika ses deneyimi sunuyor. Kendinizi tam olarak aksiyonun içine kaptırmak istediğinizde ise gerçek bir surround ses deneyimi için sadece iki kablosuz ayrılabilir hoparlörü arkanıza yerleştirmeniz yeterli. Ve gelişmiş kalibrasyon algoritması sayesinde ayrılabilir hoparlörleri konumlandırmak konusunda endişelenmenize gerek yok. Onları istediğiniz yere yerleştirdikten sonra hoparlörlerin odanın neresinde olduğu fark etmeksizin mükemmel şekilde dengeli surround sesi garantilemek için gömülü yapılandırma algoritmasını çalıştırabiliyorsunuz.

Dolby Digital ve Dolby Pro Logic II teknolojisi tarafından sağlanan üç boyutlu surround deneyimi ile birlikte soundbar'ın gelişmiş güçlü 3 inç sürücüleri ve birinci sınıf yumuşak kubbe tweeter'larından dengeli, dinamik ses sunuyor. Tescilli kablosuz ses teknolojisinin dâhil edilmesi sayesinde odanın neresine yerleştirdiğiniz fark etmeksizin kablosuz ayrılabilir hoparlörler arasında hiçbir ağ paraziti riski bulunmuyor. Mükemmel ses vermenin yanı sıra Fidelio B5, birinci sınıf bir alüminyum kaplama içeren minimalist bir tasarıma sahip.

Okuyucu Yorumları