Printer Dock Plus ile Mobil Baskı Rahatlığı

Yeni Kodak EasyShare Printer Dock Plus yazıcı birimi, cep telefonu dahil hemen her tür dijital kaynaktan, hızla ve kolaylıkla 10x15 cm’lik fotoğraflar basma imkanı veriyor.

Printer Dock Plus ile Mobil Baskı Rahatlığı

Kodak, dijital fotoğraf baskısında bir yeniliğe daha imza attı. Yeni çıkan Kodak EasyShare Printer Dock Plus baskı birimi, hemen her tür dijital kaynaktan hızla ve kolaylıkla 10x15 cm’lik fotoğraflar basma imkanı veriyor. Özellikle cep telefonuyla çekilen görüntüler, kablosuz aktarım yoluyla Printer Dock Plus’a gönderilip basılabiliyor. Yeni birim, dijital fotoğraf makineleri ve bellek kartlarından ise bilgisayara gerek olmadan doğrudan baskı yapabiliyor.

60 Saniyede Baskı

Kodak Printer Dock Plus ile, evde tek bir tuşa dokunarak suya dayanıklı fotoğraf baskıları almak mümkün. Baskı, yalnızca 60 saniye sürüyor. Kodak Renk Bilimi teknolojisi sayesinde, canlı ve doğru renklerde baskı yapılabiliyor; üretilmesi son derece zor olan tensel tonlarda bile başarılı sonuçlar elde ediliyor. Ayrıca, yeni otomatik geliştirme tuşu, karanlık bölgeleri anında düzeltiyor. Bu durum, özellikle loş ışıkta cep telefonlarıyla çekilen fotoğraflarda ya da dijital fotoğraf makineleriyle tespit edilen ve flaş etki mesafesinin dışında kalan nesnelerde görülüyor.

Tek Kağıtta Çok Görüntü

Printer Dock Plus, her bir 10x15’lik kağıda bir, iki, dört ya da dokuz görüntü basabiliyor. Bu özellik, hem yüksek çözünürlüklü dijital fotoğraf makinesi görüntüleri, hem de düşük çözünürlüklü cep telefonu görüntülerinde faydalı oluyor. Kodak’ın yeni yazıcı birimi, diğer üreticilerin fotoğraf makinelerinden baskı alınabilmesi için PictBridge teknolojisine, dahili SD/MMC bellek kartı yuvasına, popüler bellek kartı formatları için isteğe bağlı olarak temin edilebilen harici 8’e 1 bellek kartı okuyucusuna ve Kodak EasyShare 600/6000 ve 700/7000 serisi dijital fotoğraf makinelerine yönelik çokişlevli bağlantı özelliğine sahip bulunuyor.

Kağıdı ve Kartuşu İçinde

Printer Dock Plus, istenirse bir bilgisayara bağlanarak sabit diskte duran fotoğrafların basılması için kullanılabiliyor. Fotoğraf kağıdı ve kartuş örnekleri içeren bir paketle birlikte sunulan yeni baskı birimi, alıcılara hemen 10 fotoğraf basma imkanı veriyor. Ayrıca, en fazla 40 kez doldurulabilen baskı paketlerinin içinde, renk kartuşları ve uygun sayıda termal fotoğraf kağıdı bulunuyor. Böylece kullanıcılar, projenin ortasında sarf malzemesinin bitmesi gibi bir sorunla karşılaşmıyorlar.

Televizyondan İzleme İmkanı

Dijital fotoğraflar, Printer Dock Plus’a bağlı bir televizyondan da izlenebiliyor. İsteğe bağlı olarak temin edilebilen uzaktan kontrol, belli bir mesafeden yönlendirme yapma ve hatta baskı alma imkanı veriyor. Şık ve taşınabilir tasarımıyla Printer Dock Plus’ı, tatile ya da bir arkadaşın evine götürmek de mümkün.

Printer Dock Plus’ın içinde kızılötesi (IrDA) baskı özelliği de bulunuyor. İstenirse, kablosuz iletişim standartlarından yararlanmak da mümkün. Kodak’ın, Bluetooth teknolojisine yönelik kablosuz USB adaptörü, Ekim’de piyasaya sunulacak.

Okuyucu Yorumları