Program başlatmak bu kadar kolay olmamıştı!

Yüklü programlarınız arasında kaybolmayın: Bu yazılım PC'nizin kontrolünü çok kolaylaştıracak...

PC içinde kaybolmaya son!

Bilgisayarların becerileri arttıkça yazılımcılar da birbirinden faydalı, hayatımızı kolaylaştıracak, işlerimizi hızlandıracak programlar hazırlıyorlar. Ortalama bir PC kullanıcısının bilgisayarında en azından 20 farklı program olduğunu kabul edebiliriz. Eğer bilgisayarınızla ortalamanın üzerinde ilgiliyseniz bu rakam çok daha yukarı çıkacaktır. İşte Find and Run Robot ya da kısa adıyla FARR adlı ufak bir yazılım, tüm programlarınızı en pratik şekilde yönetebilmenizi sağlamak için geliştirilmiş.

Programın tek özelliği kısa yollar atayarak veya basit bir arama ile istediğiniz programı çalıştırmak değil. Bu program ayrıca sık kullandığınız web servislerini de kısa yollar yardımıyla başlatmanıza yardım edebilir. FARR'ın arama özelliği programların yanı sıra dosyalarınızı da hızlı bir biçimde bulmanızı sağlıyor.

Özellikle ileri seviye kullanıcılar için FARR'ın istediğiniz seviyede kişiselleştirilebilmesi, aramalarınızı ve uygulama yönetimini tam olarak istediğiniz halde özelleştirmenize olanak tanıyor. Bu sayısız yeteneğe sahip ufak ve ücretsiz programı bu adresten indirebilirsiniz. FARR'ın yeteneklerini arttırmak için bu sayfadaki eklentilere de göz atmanızda fayda var.

Okuyucu Yorumları