Rapor: iPhone'un Fiyatı Bu Sene Değişmeyecek

Eylül'de gelecek yeni iPhone'ların fiyatında ciddi bir değişiklik olacak mı? Yeni bir rapor, sizi rahatlatabilir...

Yeni iPhone için fiyat iddiası!

Apple'ın 2019 yılındaki yeni telefonlarının Eylül'de tanıtılması bekleniyor. Şimdi yeni bir rapor, bu seneki iPhone modellerinin fiyatlarında önemli bir değişiklik olmayacağını iddia etti.

DroidShout'un raporuna göre Apple, yeni iPhone'larda kendi bağlantısı Lightning'i bırakıp USB Type-C'ye geçebilir. Ancak raporun kaynağı, bu konuda çok emin değil. Bununla birlikte kaynak, iPhone XR'nin yeni yeşil renk seçeneğiyle geleceğini, bu rengin mevcut renk seçeneklerinden birinin yerini alacağını söylüyor ve bundan oldukça emin.

DroidShout'un kaynağı, iPhone XS Max'in selefi olacak telefonun arkasında üç kameranın bulunacağını belirtiyor. Bu bilgiyi daha önce Wall Street Journal'dan da almıştık. Bunun yanında yine WSJ'nin daha önce paylaştığı iPhone XR'nin iki arka kamerayla geleceği bilgisi, DroidShout tarafından doğrulanıyor.

Şu sıralar bazı Android'li telefonlar, çentikli tasarımdan vazgeçseler de Apple'ın bu konuda büyük bir değişiklik yapması beklenmiyor. Yani en azından bu seneki iPhone'lar, ön tarafta çentiğe yer vermeyi sürdürecekler. Buna karşın bazı dedikodular, iPhone'ların arka yüzünün kavrayışı kolaylaştıracak bir yüzeyle geleceğini söylüyor.

Yeni iPhone'ların gelmesine daha yedi ay olduğundan bu bilgilere dikkatle yaklaşmakta fayda var.

Okuyucu Yorumları