Razer Game Store'u Kullananlar Ne Yapacak?

Razer Game Store kapanıyor, peki ama mağazadan oyun satın alanlar ne yapacak? İşte cevap.

Razer Game Store'u kullandıysanız

Oyun donanımı devi Razer, Nisan 2018'de kendi dağıtım platformunu başlatma riskini almıştı ancak oyuncular arasında kendine iyi bir yer edinmeyi pek başaramadı. Şimdi ise firma, Razer Game Store'un 28 Şubat tarihinde Pasifik Saati ile 01:00'da kapatılacağını duyurdu.

Oyun mağazasından oyun almış olan kişiler Steam veya Uplay anahtarları ile mağaza kapandıktan sonra da oyunlarını oynamaya devam edebilecekler. Ancak bu anahtarların, 28 Şubat tarihinden sonra mağazadan alınamayacağını belirtmekte fayda var. Ayrıca ön sipariş verilmiş olan oyunlar, platform kapatıldıktan sonra da oyunculara iletilecek.

Mart ayından itibaren tüketiciler Razer'dan oyunlarını sadece Razer Gold ile satın alabilecek veya mağaza kapatıldıktan sonra son kullanım tarihine kadar kullanılabilir olacak olan Silver kazançları ile oyun elde edebilecekler. Ancak Razer Exclusives kuponları haricindeki oyun indirimi kuponları çalışmayı bırakacak.

Platform geçtiğimiz yıl küresel olarak sunulduğu sırada oyunculara, her satın alım ile beraber gelen ödüller ile binlerce oyun sunmuştu. Ancak bu oyunlar, mağazanın Epic Games Store gibi bir sunucu olmamasından dolayı sadece Steam veya Uplay ürün anahtarları olarak satın alınabiliyorlardı...

Okuyucu Yorumları