Resmi Olmayan Galaxy A6 ve A6+ Tasvirleri

Resmi olmayan Galaxy A6 ve Galaxy A6+ çizimleri, A6+ için çift arka kameranın sinyalini veriyor!

Galaxy A6 ve A6+'tan ipuçları!

Galaxy A6 ve Galaxy A6+ akıllı telefonları, yakında Galaxy A8 (2018) ve Galaxy A8+'nın (2018) altından gelerek ve Galaxy A5 (2017) ile Galaxy A7'nin (2017) devamı olarak Galaxy A serisini genişletecek. Bu cep telefonlarının Avrupa, Rusya ve Orta Doğu'da çıkacağı doğrulandı. Galaxy A6'nın ise Samsung'un resmi web sitesinde destek sayfasının belirmesinin ardından kısa bir süre sonra açığa çıkması bekleniyor. Bugün, Galaxy A6 ile A6+'nın resmî olmayan tasvirleri internette yayınlandı ve bu cep telefonlarının son hallerinin nasıl olabileceğini gösteriyorlar.

Resmi Olmayan Galaxy A6 ve A6+ Tasvirleri

MySmartPrice'da yer alan kişiler, her taraftan Galaxy A6 ve A6+'yı gösteren görüntüleri yayınlamak için popüler bilgi sızdırıcısı OnLeaks ile ekip oluşturdular. A6+, bir parmak izi sensörünün üzerinde dikey olarak yerleştirilmiş bir çift arka kamerayı taşıyor ve A6'da tek bir arka kamera bulunuyor (ayrıca bir parmak izi sensörüne sahip). Arkadaki tasarım Galaxy A8 ve A8+'ya benzer ve A6 ve A6+'nın sırasıyla 7,8 mm ve 8,3 mm kalınlığında olduğu söyleniyor (Eğer bu boyutlar doğruysa A6, A8'den ince demek oluyor. A6+ ise A8+ ile aynı kalınlıkta). Görüntülerden, telefonların arkada cam mı yoksa metal mi olduğuna karar vermek zor, ancak Samsung'un orta menzilli A serisi telefonlarının geçmişini düşününce cam olma olasılığı daha yüksek.

Tuhaf şekilde, her iki cep telefonu da bir Type-C portu yerine bir microUSB portu ile tasvir ediliyor. Samsung'un eski USB bağlantı noktasını neden şirkete ait 18:5:9 Infinity ekranlarını sunması beklenen telefonlarda kullanacağı açık değil. Özellikle de A5 ve A7 modellerinin 2017'deki sürümleri USB Type-C bağlantı noktasına sahip olduğundan, bu seçimin sebebini anlayamadık.

Benchmarklar, Galaxy A6 ve A6+'nın sırasıyla Exynos 7870 ve Snapdragon 625 yonga setleri tarafından destekleneceğini ve 3GB RAM ve 4GB RAM'in de kullanılacağını ortaya koydu. Android 8.0 Oreo da hazırda olacak.

Resmi çıkışlarına kadar bu telefonlar hakkında fazla ayrıntı alacağımızı umuyoruz.

Okuyucu Yorumları