Rus yetkili tehdit etti, Elon Musk'tan 'ölüm' mesajı geldi

Rusya uzay dairesi Roscomos’un başkanı Dmitri Rogosin, Elon Musk'ın Ukrayna'ya uydu üzerinden internet sağlaması ile ilgili gözdağı vermişti. Elon Musk, açıklamaları ti'ye aldı ve Tweet attı.

Rus yetkili tehdit etti, Elon Musk'tan 'ölüm' mesajı geldi

Rusya uzay dairesi Roscomos’un başkanı Dmitri Rogosin, Ukrayna’ya uydu üzerinden internet sağlaması nedeniyle Elon Musk’a gözdağı vermişti. Rogosin açıklamasında Musk’ın “Ukrayna’daki faşist güçlere askeri iletişim aracı sağladığını” savunmuştu.

Rogosin'in Ukrayna’ya uydu üzerinden internet sağlamasının sonuçları olacağı konusunda tehdidine ise Musk’tan şakayla karışık bir mesaj geldi.

Musk, Twitter hesabından şu mesajı paylaştı: “Eğer gizemli koşullar altında ölürsem sizi tanımak güzeldi”

"Nato Ülkelerini 30 Dakikada Yok Edebiliriz" Demişti

Rusya uzay dairesi Roscomos’un başkanı Dmitri Rogosin, son zamanlarda açıklamalarıyla gündeme gelen bir isim.

Son olarak nükleer bir savaş olursa ülkesinin NATO ülkelerini hızla yok edebileceğini iddia etmişti. Rogozin, Pazar günü Telegram kanalında yayınladığı mesajda yıkımın 30 dakika içinde gerçekleşebileceğini iddia ederek, “ancak buna izin vermemeliyiz, çünkü nükleer saldırıların değişiminin sonuçları Dünyamızın durumunu etkileyecektir” demişti.

Rogozin ayrıca Telegram gönderisinde şunları yazdı: “NATO bize karşı savaş yürütüyor. Bunu ilan etmedi ama hiçbir şeyi değiştirmiyor. Şimdi herkes için aşikar.”