Samsung F400: Tek tuşla yüksek müzik kalitesi

Samsung ve Bang&Olufsen ortaklığının ürünü: Müzik tutkunları için F400.

Özel hoparlörlü cep

Samsung, yeni telefonu F400 ile müzik segmentindeki konumunu sağlamlaştırmaya devam ediyor. Telefonun dikkat çeken ilk özelliği, Dual Slider tasarımına sahip olması. Dileyenler, tuş takının açıyormuş gibi, özel hoparlörü açabiliyor.

Bang&Olufsen'in ICEpower amfi teknolojisini kullanan F400, Smart Bass ve Smart Limiter özellikleri sayesinde zengin, güçlü ve derin bir müzik performansına sahip. Ayrıca, Digital Natural Sound (DNSe) 2.0 teknolojisi ile farklı müzik türleri için ideal ses deneyimini yaşatan F400, seslerin mümkün olduğunca doğal aktarılmasına olanak veriyor.

Çift yönlü kayan kapağı yukarı doğru açıldığında metalik tuş takımının kullanımına olanak verirken, aşağı açıldığında ise stereo hoparlörleri aktif olan F400 bir müzik çalara dönüşüyor.

Bilinmeyen şarkıların isimlerini ve kime ait olduklarını, radyo dinlerken ya da telefonu müzik kaynağına yaklaştırınca kolaylıkla bulabilen müzik tanıma (Shazam) uygulaması F400 ile birlikte geliyor. Operatörden bağımsız çalışan uygulamanın kullanılması için gereken tek şey WAP bağlantısı.

F400 ayrıca, 3.5 mm'lik soketi sayesinde standart kulaklıklarla da uyumlu olarak kullanılabiliyor. Güçlü müzik özelliklerinin yanı sıra; otomatik odaklamalı, 3 megapiksel kamera, FM radyo, Bluetooth, 8GB'a kadar arttırılabilen hafıza kapasitesi ile F400, siyah ve kırmızı olmak üzere iki renk alternatifi ile Haziran ayı itibarıyla Türkiye'de de satışa sunuldu.

Bilgi için:
Samsung Türkiye - 0212 278 72 80

Okuyucu Yorumları