Samsung Galaxy'lerde bahar indirimi!

Samsung, bu Galaxy cepleri için önemli bir indirim yapıyor! İşte o cepler, fiyatlar ve detaylar...

Galaxy'lere bahar indirimi!

Samsung Electronics'in, Android işletim sistemli GALAXY telefonlarına bahar indirimi geliyor. Minimal tasarımı ve Android işletim sisteminin gücünü bir araya getiren Galaxy Ace 649 TL, Galaxy Gio 499 TL, Galaxy W ise 799 TL indirimli fiyatlarıyla kullanıcıyla buluşacak.

Özel fiyatların yanısıra, Galaxy akıllı telefonları Warner Bros. arşivinden yüzlerce film, dizi ve çizgi filmi hediye olarak sunuyor. Kullanıcılar aynı zamanda Samsung Galaxy telefonları ile, zengin National Geographic içeriklerine de erişebiliyor.

Sosyal ve güçlü: Samsung Galaxy Ace

Samsung Galaxy Ace, Android 2.3 Gingerbread işletim sistemi ve 800 MHZ işlemcisiyle, her anınızda size destek olacak en güçlü aksesuarınız haline gelecek.

Modern tasarım ve hız bir arada: Samsung Galaxy Gio

Android'in 2.3 Gingerbread işletim sistemine sahip Samsung S5660 Galaxy Gio, 800 MHz işlemcisi ile üst seviyede çoklu işlem ve hızlı web tarayıcısı ile güçlü bir internet deneyimi sunuyor. Kullanıcılara Social Hub özelliği sunan Samsung S5660 Galaxy Gio'nun SWYPE desteği sayesinde, mesaj yazma hızı en yükseğe çıkıyor. Google'ın Mobil Servisleriyle desteklenen Samsung S5660 Galaxy Gio, birbirinden keyifli ve eğlenceli uygulama seçeneği de sunuyor.

Samsung Galaxy W, zengin içerik hizmeti sunuyor

Samsung Galaxy W, 1.4 GHz işlemcisi ve 3.7 inç TFT ekranı ile zengin ve hızlı bir multimedya deneyimi sunuyor. Mobil cihazını sosyal medya erişimi için kullanmak, müzik dinleme ve oyun oynamak; Samsung Galaxy W ile çok daha keyifli bir hal alıyor. Galaxy W da Social Hub özelliği sunuyor. Android 2.3 Gingerbread işletim sistemine sahip Galaxy W, güçlü bir Android deneyimi yaşatıyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları