Samsung'dan Galaxy S22 İçin Bir Ortaklık Daha: Bu kez Lacoste...

Samsung ve Lacoste, yeni Galaxy S22 ve S21 FE için özel tasarım konusunda iş birliğine gitti. Ama bu kez ortaklık, sadece kılıfları içerecek gibi görünüyor.

Galaxy S22 için bir ortaklık daha

Samsung, Galaxy Z Thom Browne Editions ve Galaxy Watch 4 Maison Kitsune Edition da dahil olmak üere daha önceki amiral gemisi telefonları için moda konusunda çok sayıda iş birliği yapmıştı. Şirket, Galaxy S22 serisi için de hız kesmeden benzer iş birliklerine imza atıyor. Geçtiğimiz gü ortaya çıkan özel Galaxy S22 modellerinin ardından, şimdi de sahneye diğer bir moda devi çıktı. Ancak bu defa bu iş birliği, yalnızca koruma kılıfı ile sınırlı kalmış gibi görünüyor.

Samsung ve Lacoste, Galaxy S22 ve Galaxy S21 FE için özel tasarım konusunda anlaşmış. Buna göre Fransız moda şirketi Lacoste, Galaxy S22 ve Galaxy S21 FE için özel tasarım koruma kılıfları üretecek.

Samsung'un web sayfasında duyurulan habere göre Lacoste, Galaxy S serisi için özel tasarım kılıflar üretecek. Renkli ve eğlenceli olarak tanımlanan Lacoste ve Samsung kılıfların, 2022 ilkbahar - yaz sezonunun ışıltılı tonlarını yansıtacağı açıklanırken, bu kııfların daha çevreci bir yaklaşımla ambalajlarının geri dönüştürülmüş kartondan üretildiği, kullanılan mürekkep ve yapıştırıcı malzemelerinse bitkisel bazlı olduğu söyleniyor.

Galaxy S21 FE, Galaxy S22, Galaxy S22+ ve Galaxy S22 Ultra için hazırlanan kılıflar, bu ay içinde Fransa'da piyasaya sürülecek.

Okuyucu Yorumları