Samsung Galaxy S9 Sahiplerine Önemli Haber!

Samsung Galaxy S9 ve Samsung Galaxy S9 Plus'ın kameralarıyla ilgili ilginç bir detay ortaya çıktı!

Samsung Galaxy S9'da şaşırtan keşif

Samsung Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus akıllı telefonunuz varsa, bu haber sizi yakından ilgilendiriyor. Zira kullandığınız kamera, Samsung'un kamerası olmayabilir. Evet, TechInsights'ın haberine göre, bazı Samsung Galaxy S9 ve Samsung Galaxy S9+ akıllı telefonlarda Samsung'un kendi sensörü yerine Sony sensör kullanılmış.

Habere göre dünyanın bazı pazarlarında Samsung Galaxy S9 ve Samsung Galaxy S9 Plus arka kameralarında kullanılan sensörler, Samsung S5K2L3 değil, Sony IMX345 olarak tercih edilmiş. Her iki sensörün de birbirinden büyük farkı yok ancak yine de Samsung'un bunu neden yaptığı resmi olarak henüz belirtilmiş değil, ancak tedarik sorunu olduğunu düşünmek pek uzak bir ihtimal değil.

Samsung Galaxy S9 Sahiplerine Önemli Haber!

Sony IMX345, saniyede 960 kare hızında ağır çekim video özelliğine sahip dünyanın ilk akıllı telefonu Xperia XZs'te kullanılan IMX400 sensörüne benziyor. Samsung'un Galaxy S9'larda kullandığı S5K2L3 sensörü de, Galaxy Note 8'de bulunan S5K2L2'ye yapılan bir yükseltme olarak yer aldığını da belirtelim.

Samsung'un Galaxy S9 ve Galaxy S9+ ön kameralarında yer alan 8 megapiksellik sensörlerde ise bir farklılık olup olmadığı ise bilinmiyor.

Okuyucu Yorumları