Samsung’dan Photo Printer Pazarına “Hızlı” Giriş

Samsung Electronics, yeni SPP-2040 ve SPP-2020 photo printer modellerini Türkiye pazarına sundu. Samsung’un photo printer modelleri, fonksiyonellik, kalite ve güvenilirliği bir arada sunuyor.

Samsung’dan Photo Printer Pazarına “Hızlı” Giriş

Samsung’un geliştirdiği photo printer modelleri, A6 boyutunda 60 saniye ile pazarın en hızlısı konumunda bulunuyor. Kameralı cep telefonları, PDA'lar ve dijital kameralar, Bluetooth teknolojisi kullanarak veya USB ara yüzünden photo printer'lara bağlanarak bilgisayara ihtiyaç duymaksızın kolaylıkla çıktı alabiliyor. Gelişmiş baskı teknolojisi kullanan Samsung photo printer modelleri, fotoğrafları 300 dpi çözünürlükte laboratuar kalitesinde basmaya olanak tanıyor. Ayrıca, sudan ve parmak izinden etkilenmeyen, solmayan fotoğraf kağıdına baskı yapan bu modeller, böylece fotoğraflarınızın uzun süre yıpranmadan korunmasını da sağlıyor.

Şık tasarımlarıyla da dikkat çeken SPP-2040 ve SPP-2020 modellerinde kullanılan D2T2 (Dye Diffusion Thermal Transfer) tekniği ile geçişsiz ve noktasız baskı yapmak da mümkün. Samsung'un photo printer modelleri, diğer yazıcıların toner azaldığında yaşattığı düşük kalitede baskı problemini de ortadan kaldırıyor. Ayrıca photo printer'larla, orijinal resimden istenilen bir ayrıntının yakınlaştırılarak ayrı bir resim olarak basılması da mümkün.

SPP-2020 180x136x61 mm boyutlarıyla kompakt bir görünüm sergiliyor. CF I, CF II, SM, SD, MMC, MS, XD hafıza kartlarını destekleyen SPP-2040’nın ise, 2 inçlik TFT-LCD ekranı sayesinde resimler PC’ye ihtiyaç duymadan seçilebiliyor, düzenlenebiliyor ve gerektiğinde silinebiliyor. Yeni modellerde hafıza kartı, PictBridge ve Bluetooth olmak üzere üç değişik veri giriş yolu bulunuyor.

Okuyucu Yorumları