Samsung'un "çok özel" planı; Dacor ile şekilleniyor!

Samsung, yeni satın alımı ile lüks beyaz eşyalar üretmeye başlayacak...

Samsung'un "çok özel" planı!

Samsung geçtiğimiz ay yaptığı açıklama ile lüks beyaz eşya firması Dacor'u satın aldığını duyurmuştu. Kaliforniya merkezli firma, özellikle evler için profesyonel kalitede pişirme ve ev içi havalandırma cihazları ile tanınmakta.

Satın alımın hemen ardından yapılan açıklamada, Dacor'un çalışmaya ara vermeden devam edeceği ve kendi firma benliğini ve markasını korurken Samsung Electronics America'nın bir alt firması olacağı söylenmişti. Ayrıca Dacor, ABD merkezli üretimine de devam edecekti. IFA 2016'da, bir firma yetkilisinin açıklaması sayesinde, Samsung'un bu satın alım ile neyi amaçladığı biraz daha belirginleşmiş oldu.

Samsung'un tüketici elektroniği işinin başkanı Yoon Boo-keun'un IFA 2016'daki haberciler ile konuşmasında söylediğine göre Samsung, Dacor markası altında "çok özel" beyaz eşyalar sunmaya başlayacak. Ancak "çok özel" tanımlamasının altında neyin yattığı halen belirgin değil.

Bu satın alım, Samsung'un ABD'deki beyaz eşya marketindeki varlığını arttırmasına yardımcı olacak. Ayrıca, Dacor markası altında üretilecek olan özel beyaz eşyalar Avrupa'ya da sunulacak...

Okuyucu Yorumları