Sandisk'ten yüksek hızlı flaş kart!

Sandisk'in yeni flaş kartı, yüksek hız ve depolama kapasitesini bir arada sunuyor!

Yüksek hızlı flaş kart!

SanDisk, hızlı ve yüksek kapasiteli CompactFlash kartını duyurdu. SanDisk Extreme Pro CompactFlash kart, 128 GB'lik depolama kapasitesi ve saniyede 100 MB'ye kadar yazma hızları sunuyor. Power Core kontrol birimine ve UDMA-7 arayüze sahip bu kart, son teknoloji DSLR fotoğraf makinelerinin gereksinim duyduğu performansı sağlıyor.

SanDisk Ürün Pazarlama Direktörü Susan Park, yeni ürünle ilgili olarak, "Pazardaki başka hiçbir üründe yeni kartımızın sunduğu hız ve depolama kapasitesi kombinasyonunu bulmak mümkün değil. Flaş teknolojisinin sınırlarını sürekli zorlayarak, başka hiçbir yerde bulunamayacak ürünler geliştiriyoruz" diyor.

128 GB'lik SanDisk Extreme Pro CompactFlash kart, profesyonel olarak fotoğraf ve video çekenler için optimize edilmiş özellikleriyle, Full HD3 1920x1080 çözünürlük, 50 Mbps'ye kadar "bit" hızı ve 4:2:2 renk örnekleme gerektiren görüntüleme uygulamaları açısından ideal bir ürün. Kartın sunduğu hız ve depolama kombinasyonu, fotoğrafçıların sürekli serileme modunda çekim yaparken daha fazla sayıda kare yakalamalarını ve yüksek kaliteli Full HD videolar çekmelerini mümkün kılıyor.

Kartın özellikleri

Kartın özellikleri

Bir bakışta SanDisk Extreme Pro CompactFlash kart

• Saniyede 100 MB'ye kadar çıkan yazma hızı, bekleme sürelerini kısaltırken, sürekli serileme modunda daha hızlı çekim yapmayı mümkün kılıyor.
• Video Performans Garantisi, saniyede 20 MB yazma hızıyla yüksek kaliteli Full HD video kaydı yapmayı sağlıyor.
• 128 GB'lik kapasitesi, RAW+JPEG fotoğraflar, ardışık seri çekim ve 3D video içeriği çekme olanaklarını artırıyor.
• SanDisk'in patentli Power Core kontrol birimi, verileri kart genelinde daha hızlı ve etkili bir biçimde dağıtıyor. UDMA-7 arayüzü ise kart ve fotoğraf makinesi arasında maksimum veri transferi sağlıyor.
• Kart; basınç, darbe, titreşim ve rutubet testlerinden başarıyla geçtiği ve ömür boyu garantiyle5 sunulduğu için fotoğrafçıların içini rahatlatıyor. Ürün, daha fazla koruma için RTV silikonla kaplanmış bulunuyor.

128 GB'lik SanDisk Extreme Pro CompactFlash kart için www.sandisk.com adresinden ön sipariş verilebiliyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları