SE F305 ile sıra dışı bir oyun deneyimi

Sony Ericsson'un yeni "motion gaming" telefonu, cep telefonun merkezine eğlenceyi yerleştiriyor.

SE'den oyun telefonu

Sony Ericsson, oyun odaklı yeni telefonuyla yepyeni bir cep telefonu deneyimi sunuyor. Genç kullanıcıları hedefleyen Motion Gaming telefonu F305, kullanıcının oyunları el ve kolunu sallayarak veya ekrana hafifçe vurarak kontrol etmesine izin veriyor. Gelişmiş hareket algılayıcı teknolojisini kullanan telefon, bowling oynamak veya bir oltanın suya atılmasını gerçekleştirmek gibi hareketleri izleyebiliyor.

Dört dörtlük bir oyun deneyimi
Cihazdaki gelişmiş stereo hoparlörler, oyun deneyiminin keyfini daha da artırıyor. Kayan kapaklı telefona 2.0 inç'lik bir ekran eklenmiş.

Sony Ericsson Ürün Pazarlama Müdürü Sven Totté daha iyi bir oyun deneyimi için geliştirilen model için: "Oyun oynamak artık bireysel bir eylemden öte, daha çok arkadaşlarla birlikte eğlenmek ve oyunla karşılıklı etkileşimde olmak demek. Bu bilgi doğrultusunda telefonumuzda hareket algılama teknolojisini kullandık ve bunu oyuna entegre etmek ise doğal bir gelişim oldu" diyor.

8 saate kadar oyun oynama şansı sunan F305; isteğe bağlı olarak alınabilecek Power Pack CPP-100 yedek güç ünitesi ile oyun zevkinin yarıda kalmamasını sağlıyor. Cihazın gücü azaldığında ekstra pil gücüne ihtiyaç duyulduğunda basit bir şekilde telefona yerleştirilebilen yedek güç ünitesi, bir anahtarlığa takılabilecek kadar da pratik.

Kapağı kaydırıldığında kullanıcıyı Sony Ericsson dünyasına taşıyan cihaz, 2.0 megapiksellik kamerası ile fotoğraf çekme keyfini de tatmin ediyor. Bluetooth veya Memory Stick Micro (M2) yoluyla fotoğraf veya müzikleri paylaşma imkanı da sunan modelin, isteğe bağlı Style-up kapaklarıyla görüntüsünü değiştirmek de mümkün.

Bir bakışta SE F305

* Üç hareket kontrollü oyun ile Motion Gaming keyfi: "Bowling", "Bass fishing" ve "Jockey".

* Oyun keyfini artıran gelişmiş stereo hoparlörler.

* Yatay ekranda oynama ve özel oyun tuşları.

* Komple bir medya deneyimi sunan 2.0 megapiksel kamera ve Bluetooth.

* Artırılabilir bellek - Memory Stick Micro (M2) yuvası.

F305, 2008'in 3. çeyreğinin sonunda belirli pazarlarda Kutup Beyazı ve Mistik Siyah renklerde satışa sunulacak.

Sony Ericsson F305
Oyun ve eğlence Motion Gaming - Hareket ile yönetilen oyunlar, Yatay oyun modu, Özel oyun tuşları ve oyun için kısa yol tuşları, 3D oyunlar, Stereo hoparlörler, Java, Medya oynatıcı, MP3/AAC/AAC+/ eAAC+ TrackID, Stereo FM radyo, Bluetooth stereo (A2DP)
Kamera 2.0 megapiksel
Internet WAP 2.0 xHTML
İletişim & Mesajlaşma MMS, Otomatik metin girişi, Ses kaydedici, SMS
Ekran 2,0 inç 176 x 220 TFT ekran (262,144 renk)
Bağlantı Bluetooth, USB
Bellek 10 MB ve M2 bellek kartı desteği
Okuyucu Yorumları