Shaiya Türkiye, oyun severlerle buluşuyor...

Şiddetini artıran online oyun bombardımanına şimdi de Shaiya eklendi: İşte yeni MMORPG...

Uykusuz geceler kapıda!

Uzun süredir beklenen devasa online oyunu (MMORPG) SHAIYA'nın Türkçe kapalı beta versiyonu Aeria Games tarafından Türk oyunseverlerin beğenisine sunuluyor.

Beta versiyonu için Türkiye'den kayıt olan oyuncular arasından, Aeria Games tarafından seçilenler oyunun resmi çıkış tarihinden önce kapalı Beta versiyonunu oynama şansını yakalayacaklar.

PVP, yani oyuncuya karşı oyuncu savaşlarının en yüksek seviyede gerçekleştiği, bir çok ödüle layık görülen Shaiya oyunculara cazip bir oyun tecrübesi sunuyor. Uluslararası alanda Amerika, Almanya ve Fransa'da büyük ilgi gören ve hızla büyüyen Shaiya artık Türkçe platformuyla, 6 milyon üyesiyle birlikte, Türk oyunseverlere ulaşmayı hedefliyor.

İndirilmesi ve oynanması tamamen ücretsiz olan Shaiya, Türkiye versiyonuyla oyunculara kapalı beta sürecinde yer alma fırsatını tanıyor. Oyuncuya ek özellikler sunan, web tabanlı veya oyun içi mağazalardan satın alınabilecek ek nesneler, Aeria Games'in Shaiya'dan elde ettiği gelirin kaynağını oluşturuyor. Kapalı beta versiyonunun başlangıç tarihi Ağustos'un ilk haftası olarak belirlendi.

Türkiye Beta versiyonuna kaydolmak isteyen oyunseverler http://tr.shaiya.aeriagames.com/signup
adresinden Shaiya'ya ulaşabilirler.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları