Şirketiniz dijital dönüşüme hazır mı?

Komple Teknik, şirket teknolojilerinin geleceğine yatırım yapmaya devam ediyor

Şirketiniz dijital dönüşüme hazır mı?

Özellikle İzmir Bölgesinde Kurumsal şirketlere hizmet veren firma büyük veri teknolojileri, Nesnelerin interneti, Yapay zeka, Artırılmış gerçeklik gibi şirketlerin geleceğini büyük ölçüde etkileyecek olan teknolojiler için hazırlık yapmaya başladı.

Bu konuda detaylı bilgiler veren firma, şöyle bir açıklama yapıyor:

“Şirketler, yönetimde veriye dayalı bir devrim tarafından istila edildiğinden, şu anda işlerini, müşterilerini ve iş modellerini yönetme biçimlerindeki köklü değişikliklerle uğraşmak zorundadır. Bu devrim, büyük verinin geniş kullanılabilirliği ve büyük veri teknolojilerinin hızlı evriminden kaynaklanmaktadır. Büyük veri, geleceğin teknolojisinin en önemli alanlarından biri olarak kabul ediliyor ve şirketlere yüksek değer sağlayabildiği için birçok endüstrinin dikkatini hızla çekiyor.

Endüstri 4.0, birçok yeni teknolojinin dijital çözümler sağlamak için bir araya geldiği yeni bir endüstriyel aşama olarak görülüyor. Ancak, şirketlerin bu teknolojileri nasıl uyguladığına dair bir anlayış eksikliği var. Böylece imalat firmalarında Endüstri 4.0 teknolojilerinin benimsenme kalıplarını anlamayı amaçlıyoruz. Ön uç ve temel teknolojiler olarak ayırdığımız bu teknolojiler için kavramsal bir çerçeve öneriyoruz. Ön uç teknolojiler dört boyutu dikkate alır: Akıllı Üretim, Akıllı Ürünler, Akıllı Tedarik Zinciri ve Akıllı Çalışma, temel teknolojiler ise dört unsuru dikkate alır: nesnelerin interneti, bulut hizmetleri, büyük veri ve analitik. Bu teknolojilerin uygulanmasını incelemek için çalışmalar başlattık.”

Ayrıntılı bilgi almak için www.komple.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Sponsorlu İçerik