Siz Neredeyseniz, HP iPAQ’ler Cebinizde

Yeni HP iPAQ cep bilgisayarlarıyla, kesintisiz İnternet erişimi, kablosuz radyo ve kızılötesi ile kolay veri alışverişi gibi hayatı kolaylaştıran her şey, cebiniz kadar yakında.

Siz Neredeyseniz, HP iPAQ’ler Cebinizde

Çok yönlü HP iPAQ hx2000 serisi cep bilgisayarı, iş ve kişisel gereksinimleri karşılamak üzere en gelişmiş performans, bağlantı, genişleme olanakları ve güçlü güvenlik konfigürasyonları sunuyor. Konfigürasyon seçenekleri, kolay yönetim, ortak aksesuarlar ve uzatılmış ürün ömürleri, iş ortamları için daha iyi bir toplam sahip olma maliyeti sağlıyor.

En gelişmiş işlemci, kablosuz radyo ve güvenlik çözümlerine sahip HP iPAQ hx2750, hx2410 ve hx2110, kullanıcıların gereksinimleri doğrultusunda bütçelerine en uygun modeli seçebilmelerine olanak tanıyor.

Ofiste Veya Dışarıda, Kesintisiz Bağlantı

Yeni HP iPAQ hx2410 ve hx2750 cep bilgisayarı modelleri, tümleşik Wi-Fi (802.11b), İnternet, e-posta ve şirket veri çözümlerine hızlı ve kablosuz bağlantı sağlıyor. iPAQ’ler, ofiste, evde veya Wi-Fi altyapısına sahip kafe, havaalanı, otel gibi mekanlarda bağlantı kurulabilmesine imkan veriyor.

Ayrıca, diğer Bluetooth ürünleriyle kablosuz iletişim için tümleşik Bluetooth kablosuz teknolojisi sunan yeni iPAQ’ler, kızılötesi özelliği olan ürünler arasında veri alışverişine de olanak sağlıyor.

Geliştirilmiş Güvenlik

HP iPAQ hx2750 modellerinde mevcut olan biyometrik parmak izi okuyucusu, kullanıcıların benzersiz parmak izini, ya da PIN şifresi ve/veya parmak izi birleşimini kullanarak, kimliklerin kolayca doğrulanmasını sağlıyor ve verilerin güvenliğini garantiliyor.

Okuyucu Yorumları